„Valstiečių“ apribojimai sekso prekėms prajuokino prezidentę

Prezidentė Dalia Grybauskaitė valdančiųjų „valstiečių“ iniciatyvą, kad sekso reikmenimis ir erotikos prekėmis būtų prekiaujamos tik specializuotose parduotuvėse, pavadino tiesiog juokinga.

Prezidentė juokavo, kad šis klausimas, ypač pastarąją savaitę, kada dažnai kalbama apie globalines grėsmes, kylančias Lietuvai, yra pats svarbiausias.

„Tokie juokingi pasiūlymai atsiranda, kai rimtam darbui laiko nebelieka“, - valdančiųjų darbus vertindama kalbėjo šalies vadovė.

Apibendrindama Seimo darbą, prezidentė toliau laikėsi anksčiau išsakytos savo pozicijos. Anot jos, Seimas klimpsta į neesminį ir neproduktyvų darbą, užuot daręs svarbias ir žmonių laukiamas reformas, dirbęs teisėkūroje.

Ministras: prekyba sekso prekėmis nesikeis

Kilus pasipiktinimui, kad siūloma griežtinti prekybą sekso prekėmis, ūkio ministras Virginijus Sinkevičius tikina, kad niekas nesikeičia, tiesiog prekybos taisyklės perkeliamos į įstatymą.

Anot jo, dėl Vartotojų teisių apsaugos įstatymo projekto, už kurį antradienį plenariniame posėdyje balsavo 93 Seimo nariai, naujų prekybos taisyklių neatsiras.

„Priėmus šį įstatymą praktiškai niekas nepasikeis. Vartotojų teisių apsaugos įstatymo pakeitimo projekte numatytas reguliavimas nėra naujas, tiesiog įstatymo lygmeniu įtvirtinami šiuo metu galiojantys reikalavimai prekybai sekso reikmenimis“, - Eltai teigė V. Sinkevičius.

Anot jo, kaip ir iki šiol, sekso prekėmis bus prekiaujama tik specializuotose parduotuvėse, o kontraceptinėms priemonėms draudimai negalioja.

„Sekso reikmenimis buvo leidžiama prekiauti tik specializuotose parduotuvėse, taip bus ir toliau. Pabrėžtina, kad tai negalioja kontraceptinėms priemonėms, kurių ir toliau bus galima įsigyti tose pačiose prekybos vietose“, - tikino ministras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Veryga

Veryga portretas
Siulau ne tik sexo prekes bet drausti maisto prekiu parduotuvese ilgavaisias agurkais nepjaustytais bei morkom ilgesnem nei 10 cm kadangi itariu jog yra daug piknaudziaujanciu lr. pilieciu ......:-)))) Ir dar reiketu manuciau ivesti papildomus mokescius siems "itartiniems" produktams..... :-)))))) DEBILAI BL.... IR NE KITAIP!!!

Buves lietuvis

Buves lietuvis portretas
Man geda uz tokia sali ir tokia valdzia. Kas darosi salyje baisu... prezidente juokiasi... tai tegul nesijuokia ir rimtai pasiziuri i tuos nevisprocius ir susirupina is esmes kaip smugdo musu sali "valstieciai" ir skatina emigruoti kuo tolyn.. istatymus keisti reikia grazinti tai zmonem kas nevarzytu. Semkites pavyzdzio is kitu saliu kaip jie tvarkosi istatymuose. Mes geda europai geda net pasisakyti kas per bardakai dedasi ir kokius atsiprasant daunus isrinkom.

As

As portretas
O ministras zino kad visose salyse kontraceptines priemones yra ypac reklamuojamos ir uz dyka.visos kontraceptines priemones yra uzdyka o sekancios dienos kontracepcija gali gaut bet kurioj vaistinej.o va musu saly kur skurdas ir asocialiu seimu kiekis milziniskas viskas mokama.kurvos tegul maziau laiko svaisto sumtmeciams ir bereikalingu ystatymu isradimui i daugiau zmonems demesio skiria ir ju poreikiams bei problemos.uzsienio pajuoka lad tik lietuvoj gali egzistuot laida gyvunu pilicija kaip zmones neede mirsta ir jie visiskai niekam nerupi.
VISI KOMENTARAI 72

Galerijos

Daugiau straipsnių