„Valstiečiai“ išlieka populiariausi, auga pasitikėjimas S. Skverneliu

  • Teksto dydis:

Kelis mėnesius kritęs Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) populiarumas stabilizavosi, labiau pasitikima premjeru Sauliumi Skverneliu, rodo naujausia gyventojų apklausa.

Visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovės „Spinter  tyrimai“ duomenimis, kuriuos skelbia delfi.lt, jei rinkimai į Seimą vyktų kitą savaitgalį, už juos balsuotų 22,4 proc. rinkėjų (21,9 vasarį). Gruodį už šią partiją būtų balsavę 30,7 proc. rinkėjų. Už Tėvynės sąjungą-Lietuvos krikščionis demokratus balsuotų 11,2 proc. apklaustų piliečių (vasarį - 12,9 proc.), už socialdemokratus kovo mėnesį būtų balsavę 7,2 proc. apklaustųjų (7,7 proc. vasarį), už Lietuvos liberalų sąjūdį - 7 proc. (6,4 proc. vasarį).

Kitos partijos rinkimų barjero, kuris siekia 5 proc., neperžengtų.

Į klausimą, kuris politikas geriausiai tinka į premjero pareigas, S.Skvernelio pavardę kovo mėnesį minėjo 40,6 proc. respondentų (36,8 vasarį).

Vyriausybę teigiamai ar greičiau teigiamai kovą vertino 40,7 proc. apklaustųjų (vasarį - 38,6 proc.).

Apklausa atlikta kovo 16-23 dienomis, buvo apklausti 1004 respondentai. Tyrimo rezultatų paklaida - 3,1 procento. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mano nuolatinis klausimas

Mano nuolatinis klausimas portretas
Mano nuolatinis klausimas, į kurį negaunu atsakymo: kodėl premjero Skvernelio reitingas - OHO !, o jo vadovaujamos vyriausybės - et bet...? Jis pats labai geras, o kalta aplinka (jo suformuota vyriausybė)? Išvada: apklausinėjami piliečiai (respondentai) nelabai suvokia ko jų klausiama.

skverneli

skverneli portretas
skverneli, buk vyras, nepavesk rinkeju, rinkom, nes tikejomes geru permainu, nebuk judas ir atsargiau su ta misraines partija, aplies misraine tave intrigantiskuu majonezu ir bus tau galas, nezaisk dvigubu zaidimu, stiprink savo partija, savus narius, telkites, galvokite ir darykit zmonems gera, zmones ir yra jusu palaikymas

As

As portretas
Nesamone svernelis nieko gero neatliko .tik kruva debilisku istatymu.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių