Valdantieji persigalvojo – atsisako likviduoti Aplinkos ministeriją

  • Teksto dydis:

Valdantieji nusprendė nesiimti Aplinkos ir Energetikos ministerijų jungimo, penktadienį praneša „Verslo žinios“.

Ketvirtadienį premjero atstovas spaudai Tomas Beržinskas dienraščio prašymu oficialiai patikslino Vyriausybės vadovo poziciją šiuo klausimu: „Nuspręsta, kad nebūtų tikslinga jungti ministerijas“.

Premjeras Saulius Skvernelis žada toliau ieškoti tinkamo kandidato į jau tris mėnesius laisvą aplinkos ministro kėdę, nors ir nėra tikras, ar jam tai pavyks. 

Šis postas nėra užimtas nuo 2018-ųjų gruodžio 7-osios, kai premjero iniciatyva buvo atleistas dvejus metus ministru buvęs Kęstutis Navickas.

Šiuo metu Aplinkos ministerijai laikinai vadovauja energetikos ministras Žygimantas Vaičiūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hmm

Hmm portretas
Jau laikas seniai atejo,kad vadovauti pradetu tie,kurie nerysejo mokykloje kaklaraiscio ant kaklo,ir kuriu tevai nesedi aukstuose postuose.Manau tokie zmones ne tik sukuria naujas kompiuterines ar kitas technikas garsindami musu sali,bet ir realiau mato geresnes perspektyvas ateiciai.Tik klausimas,kaip nustumti sita dabartine ‘sukibusia ,stora ,gal kaip «kremliaus siena»pluta?,.

Piktas

Piktas portretas
Dar tokio durnio nebuvo ,kasdien vis naujiena,dar apie prezidento postą galvoja.Jam tik lazdelę į rankas ir mašinas stabdyti šlyk...mentas.

AS manau

AS manau portretas
Piemenu pasisakymai ir darbai.Dar i Prezidentus taikosi .Nejaugi Lietuva taip issigime,kad tokio Prezidento tik beverta?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių