V. Uspaskichas Darbo partijai siūlo išvaryti „senus pirdylas“

  • Teksto dydis:

Po nesėkmingų Darbo partijai Seimo rinkimų jos įkūrėjas Viktoras Uspaskichas buvusiems partiečiams siūlo atnaujinti partijos vadovybę, iš jos išvarant senus pirdylas.

„Visus senus pirdylas reikia iš ten varyti ir formuoti naują valdymo organą“, - BNS pirmadienį sakė V.Uspaskichas.

Jis teigė, kad atsistatydinantis Darbo partijos pirmininkas Valentinas Mazuronis nesutelkė partijos komandiniam žaidimui, todėl „darbiečiams“ nepavyko patekti į Seimą, sako partijos įkūrėjas Viktoras Uspaskichas.

„V.Mazuronis neblogai dirbo ir jo reitingas neblogas, bet jam nepavyko priversti žaisti komandinio žaidimo, ką aš visą laiką darydavau“, – BNS pirmadienį sakė V.Uspaskichas.

„Jie nesugebėjo žaisti komandinio žaidimo. Kiekvienas už save pabandė pažaisti, tai va ir gavo į kailį“, – pridūrė jis.

Buvęs politikas sako ketinantis patarti „darbiečiams“ dėl galimų žmonių toliau vadovauti partijai, jeigu jo bus prašoma. Visgi pats V.Uspaskichas toliau griežtai atmeta galimybę grįžti į politiką, iš kurios pasitraukė prieš maždaug metus.

Vertindamas buvusios politinės bendražygės, Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės pralaimėjimą vienmandatėje apygardoje Ukmergėje, V.Uspaskichas tai pavadino „nuosekliu jos darbu prieš save“.

„Kiekvienas jos pasirodymas buvo darbas prieš save. Mano patarimas jai ir buvo kažkada, kad pasirink Seimą, dirbk savo pareigose. Kam tau lįsti kitur, jeigu neturi sugebėjimų kalbėti su žiniasklaida ar viešai?“, - kalbėjo buvęs „darbiečių“ lyderis.

Darbo partija sekmadienį vykusiuose Seimo rinkimuose daugiamandatėje apygardoje neperžengė reikalingų patekti į Seimą 5 proc. balsų. Vienmandatėje Ukmergės apygardoje L.Graužinienė liko ketvirta, nusileidusi konservatorių ir „valstiečių žaliųjų“ ir socialdemokratų kandidatams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DJ

DJ  portretas
Aferistas senai laikas varyti į KGB orgijų pirtį ir ten pasilikti su kokainu nosyje !.

Renatas

Renatas portretas
Kad nemažesni pirdilosir jaunieji pirdiliukai,kaip pvz.Gapšys,Vonžutaitė ir kai kurie kiti.

JA

JA portretas
Bet SVARŠČIKAS Seime nebesėdi. Todėl turi teisę karksėti ir į kitus pirštu rodyti.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių