V. Pranckietis po prezidentės žodžių: kaltinimai R. Karbauskiui yra nepagrįsti

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Laima Uzkurniene Alio!!!! Visi pensininkai, anonimai, ir visi bevardziai "bailiai". Nevaidinkit Lietuvos geradariu tokiu kaip Karbauskis, kur jam nebus naudos ar reklamos jis pirsto nepajudins ir nei cento nepaaukos. Pries keleta metu prasiau paramos Bernardo Brazdzionio nameliui Zaliakalnyje paremti ivedant dujini sildyma, nors puse reikalingos sumos (mazdaug 4 -5 tukstancius LITU 2012metais. Dar issaugojau jo laiska - atsakyma internete:" kadangi remiu filma "Naisiu vasara", tai negaliu jums niekuo padeti". Tada as ir pamaciau koks jis kulturos remejas. O tas filmas ir buvo jo pasirengimo i Seima reklama, kurios niekaip neizvelgia VRK Matjosaityte ir visi kiti komisijos nariai, tai ir aiskiai parodo ka jis remia, ne kultura, o jam naudingas komisijas. Ir baikit jus visi jo "kurteliai" amseti. O del prezidentes - ne jusu bukiems protams apie ja rasyti!!!

Kas

Kas portretas
Kas norit suzinoti kur mus veda dabartine prezidente tai siulau paskaityti baltaja knyga kuria parase toks altero spineli kuriam meldziasi europos sajungos valdytojai arba jotubeje paklausykit apie ji labai gerai jum papasakos signataras paulauskas nes daugelis tikrai nezino i kokia ateiti mes keliaujam

Justas

Justas portretas
Nepaaiškinamas gamtos reiškinys. Net visą gyvenimą buvęs padorus žmogus, kai tik papuola į Seimą, iškart tą padorumą pamiršta.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
"Anot Seimo vadovo, „Agrokoncerno“ smegenys yra ne bendrovės akcininkas Ramūnas Karbauskis, o jo tėvas.". Ar tai reiškia, kad R.Karbauskis be smegenų? :)

Galvojantys

Galvojantys portretas
ir taip mato ir žino kad vyksta valstiečių, o ypač Karbauskio puolimas.Nuolatinis.Jau nuo pat rinkimų.

Pensininke

Pensininke portretas
Grybauskaite , kaip ir Macronas kalba apie vieninga Europos regiona, vadinasi, mes lietuviai nebeturesime savo valstybes vertybiu. Kur mes einame, be savo galvu. Musu atlyginimai, pensijos, prekiu kainos neprilygsta tikroms valstybems Europoje, gal tikrai esame runkeliai.

Anonimas

Anonimas portretas
Geda, baigtu viena karta tie konservai su prezidente regzti intrigas. Dirbkit vardan tos, o ne atvirksciai. Kiek galit tauta murkdyti tame mesle

Galerijos

Daugiau straipsnių