V. Pranckietis: G. Kildišienės istorija atnešė moralinės žalos Seimui

Grįžti į straipsnį

Rega

Rega portretas
Taip,teisingai mąstoma.Bet tas ,,pamaloninimas'' Rusijos ambasadoriaus tokią dieną-neaiškus dalykas.Ar tai sąmoningai padaryta,ar tiesiog neapgalvotas elgesys.Vis dėlto tokiam atsakingam pareigūnui elgtis taip neatsakingai yra vos ne nusikaltimas.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
"V. Pranckietis: G. Kildišienės istorija atnešė moralinės žalos Seimui". Gerb. Seimo pirmininke V.Pranskieti, matau visai kitą paveikslą. LR visi 7 Seimai yra išrinkti pagal antikonstitucinį Seimo rinkimų įstatymą ir todėl NETEISĖTI. Čia jau ne be moralinė žala, o Valstybės teisinių, demokratinių pagrindų SĄMONINGAS piktybinis griovimas. Todėl toje šviesoje ponia G.Kildišienė yra mažiausiai kalta. Ar būdamas PROFESORIUS Jūs galite suvokti elementarius dalykus apie rinkimus į Seimą? Daugiamandatėjė apygardoje išrinktas Seimo narys po 2 savaičių skuba į vienmandačių rinkimų antrą turą, kad jį dar kartą į tą patį Seimą išrinktų tam, kad NEIŠRINTAS sąraše asmuo patektų į Seimą. Tai IDIOTIŠKAS savo esme ir antikonstituciškas ir antiteisiškas ir antidemokratiškas įstatymas griaunantis valstybės pamatus. O ar tai nedaro moralinės žalos, kad tylite? Profesoriau, PRABILKITE, kol nevelu. Studijuokite 2016-9-11 straipsnį "Ultimatumas Seimui dėl LR teisinių pagrindų griovimo".

Algiui

Algiui portretas
žiūrėkit "Duokim garo" ir "Naisių vasarą"

manau

manau portretas
ne istorijos daro žalą, o seimo nariai.

Ponas Pranskieti,

Ponas Pranskieti, portretas
Seimui jau įnešta ir ne tik moralinės,bet ir politinės žalos.Kildišienės žala vienokia,o jūsų -ne ką mažesnė,kai prieš Sausio 13-ąją atsikvietėt tuos,kuriais paniekinot šią datą.Manau,žali valstiečiai ir skiriasi savo nesusivokimu [o, gali būti,ir sąmoningu veikimu] nuo visų buvusių valdančiųjų.

jankis

jankis portretas
ponas pranskieti vyk velniop visokius jakilaičius ir visokias davatkas,nes tokie niekšai,kaip jakilais pavydi,užtat ir drąskosi,kad jiems gražios moterys neduoda

Anonimas

Anonimas portretas
Gerbiamas p,Pranckieti, noreciau paklausti ar Jus meile neaplanke gyvenime, ar Jums svetimas tas sventas jausmas? Joks cia amoralumas , tai Dievo dovana. Nepavydekit ir nekritikuokit !

Dargyvas

Dargyvas portretas
Teisingai Algi. jakilaitis (iš maž. raidės) šlykštus pasirodė mums visiems su kuriais aptarinėjom. O puolimas sutartinis prieš valstiečius, kadangi palietė tai ,,kas užgyventa ir neliečiama".

ESMĖ

ESMĖ portretas
Ne tie laikai, kad bemokslės su viduriniu išsilavinimu dirbtų Seime. O komandiruotėje Amerikoje pats Pranskietis turėtų ką pasakyti, bet ne siunčiama bemokslė debilė atstovauti Lietuvą. Juk tai gamtosauginiai klausimai. Tai dar kartą parodo, kad tie "valstiečiai" su aukštaisiais nesibodi savo tarpe turėti mažaraščių. Ji privalėtų dingti iš Seimo, ta būsimoji siūvėja. Gal tai jos įdėja vaikus aprengti tautiniais rūbais ?

vardas

vardas portretas
reiktų ponas Pranskieti jai patart kad kuo skubiau trauktųsi iš Seimo kol visai jūsų reputacijos nesuvarė. Nes su tokia bemoksle bus tik bėdos. Galū gale neapsikentę žmonės pareikalaus viso Seimo naujų rinkimų. ir liksite be posto ir privilegijų., taigi nelaukite kol ir jums ant tako pri.,..,

Algis

Algis portretas
Reikia siusti zurnaliugas ant triju raidziu ,vakar per lrt buvo slykstu ziureti Jakilaicio vedama laida ,taip persa savo susikta nuomone ir nutraukia ,neleisdamas atsakytri

Vokas

Vokas portretas
Ko tokie eina i seima? Ar nepasimoke is praeitu kadenciju? Anksciau ar veliau s..... isplaukia.

Galerijos

Daugiau straipsnių