V. Mazuronis stabdo narystę Darbo partijoje, V. Gapšys ją palieka

  • Teksto dydis:

Buvęs Darbo partijos pirmininkas europarlamentaras Valentinas Mazuronis stabdo narystę partijoje. Sekmadienį apie pasitraukimą iš Darbo partijos pareiškė ir jai laikinai vadovavęs Vytautas Gapšys.

Politikas tokį sprendimą priėmė sekmadienį Darbo partijos vadovo rinkimus laimėjus Širvintų rajono merei Živilei Pinskuvienei.

„Nauja partijos vadovė išdėstė savo požiūrį į partijos perspektyvą, veiklą ir panašiai. Aš manau, kad mūsų bioritmai nesutampa (...) Man su Živile Pinskuviene nepakeliui“, - BNS teigė V.Mazuronis.

Jis sakė nenorintis detaliai komentuoti, kas jo netenkina Ž.Pinskuvienės planuojamoje veiksmų programoje. Politikas pripažino, kad rinkimuose palaikė Ž.Pinskuvienės oponentą - Ukmergės rajono merą Rolandą Janicką.

„Aš maniau, kad tai būtų geresnis pasirinkimas partijai (...) Man atrodo, kad tas kelias kuriuo dabar eina Darbo partija pasirinkdama Živilę, yra klaidingas“, - sakė V.Mazuronis.

„Man dirbti komandoje kartu su ja neišeitų. Šioje vietoje teisingas ir korektiškas žingsnis yra pasitraukti“, - pridūrė jis.

V. Gapšys: teisiškai išeisiu nuo rytdienos

Sekmadienį apie pasitraukimą iš Darbo partijos pareiškė ir jai laikinai vadovavęs Vytautas Gapšys.

„Morališkai jau išėjau, teisiškai išeisiu nuo rytojaus“, – sekmadienio vakarą BNS sakė V.Gapšys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DP naikintojų galerija

DP naikintojų galerija portretas
Kietas riešutas buvo ta Uspaskio suburta šutvė. Juk kiek naikintojų ją griovė, silpnino, o ji vis dar kvėpuoja (nors ir sunkiai). Štai jie - naikintojai: V.Muntianas su N.Naujokiene, K.Daukšys, L.Graužinienė, V.Mazuronis, V.Gapšys. Dabar štai Ž.Pinskuvienė (ši, tikiuosi, pribaigs). O ką dar slapta ten daro A.Paulauskas, V.Žiemelis, G.Vagnorius ir kiti infiltruoti partijų naikintojai-perėjūnai?

Anima

Anima portretas
Laikas visoms toms dirbtinėms vieno žmogaus partijoms dingti iš akiračio.Bus laikas ir Karbauskio partijai pakratyti kojas.Turi likti tik tradicinės partijos-socialdemokratų,konservatorių ir liberalų.Visos kitos populistinės paprastai būna laikinos.Jeigu Darbo partija tesurado tik tokią Pinskuvienę išsirinkti į pirmininkus-daug ką parodo.Nebeturi tinkamesnių.

Anonimas

Anonimas portretas
bega žiurkės iš skęsančio laivo, manau abu taikys arba pas apsivogusius liberalus , arba pas valstiečius, o jei neikas nepriims tai ir socdemai ar konservai bus gerai
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių