V. Mazuronis priimtas į Darbo partiją

  • Teksto dydis:

Buvęs „tvarkietis“ europarlamentaras Valentinas Mazuronis priimtas į Darbo partiją.

„V.Mazuronis priimtas į partiją“, - BNS sekmadienį Kėdainiuose pranešė Darbo partijos Infocentro atstovė Danguolė Starkuvienė.

Prieš tai jis pareiškė esąs pasirengęs tapti Darbo partijos nariu.

„Jeigu jums atrodys, kad su tokiais mano požiūriais, kuriuos aš išdėsčiau, (...) aš galiu būti jūsų komandoje, galiu būti naudingas jūsų komandai, aš esu pasirengęs dirbti kartu“, - sekmadienį Kėdainiuose sakė V.Mazuronis, kalbėdamas Darbo partijos tarybos posėdyje.

V.Mazuronis tarybos posėdyje teigė, kad jo narystė Darbo partijoje „nebuvo ir nėra siejama jokiais susitarimais, pažadais, postais, vietomis partijos sąraše ir panašiai“.

Aptardamas politinę situaciją, V.Mazuronis kalbėjo apie Europos Sąjungą, kuri yra „ne rojus“, tačiau, pasak jo, geriausias Lietuvos pasirinkimas.

Jis taip pat teigė, jog NATO yra vienintelis Lietuvos saugumo garantas, vienintelė viltis ir vienas pagrindinių atspirties taškų užsienio politikoje. Komentuodamas situaciją Ukrainoje, V.Mazuronis pabrėžė, kad karas tarp šalies vyriausybinių pajėgų ir prorusiškų separatistų nėra tik Ukrainos ir Rusijos, bet ir visos Europos bei kitų valstybių klausimas.

„Tvarką ir teisingumą“, kuriai politikas priklausė nuo jos įsikūrimo 2006 metais, dėl nesutapusių požiūrių su partijos vadovybe jis paliko žiemą.

V.Mazuronis yra ilgametis Seimo narys, buvęs aplinkos ministras. 2014 metais jis buvo išrinktas į Europos Parlamentą, ten priklauso Laisvės ir tiesioginės demokratijos Europos frakcijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Mazuronis neatskleidžia savo planų. Brakonierius išgaudė, tik ne buvusioje partijoje ar kitose postuose. Pasirinko pačią nuskriaustąją kastą. Kurie nesudurdami galo su galu ėjo pažuveliauti. Apie kilpininkus nekalbu-tai tikriausi nusikaltėliai. Manau jam bus karjeros pabaiga. O gal aš klystu.

Ne partinis

Ne partinis  portretas
Manau teisingas darbieciu pasirinkimas, paimti nauja jau patyrusi ir neblogus reitingus turinti Mazuroni, isrinks ji nauju vedliu, tai manau partija dar tures sansu likti.., nes Viktoras manau po truputi trauksis is arenos, bet valdys ir nepirmu smuiku grodamas..

Vladimir

Vladimir portretas
O JUK GALEJO LIKTI ŽMOGUMI TT PARTIJOJE. JEI NE ........
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių