V. Mazuronis: partijai reikia atsinaujinti ir eiti į priekį

  • Teksto dydis:

Po nesėkmingų rinkimų iš Darbo partijos pirmininkų atsistatydinęs europarlamentaras Valentinas Mazuronis sako, kad partijai reikia atsinaujinti ir išanalizavus klaidas judėti į priekį, o pats žada toliau aktyviai dalyvauti partijos veikloje.

V.Mazuronio vertinimu, rinkimus Darbo partija pralaimėjo nesugebėjusi suformuoti patrauklaus įvaizdžio ir paskendusi skandaluose. „Reikia persitvarkyti, atsinaujinti, išanalizuoti klaidas ir eiti į priekį“, – išėjęs iš iki vėlumos ketvirtadienį užtrukusio Darbo partijos tarybos posėdžio žurnalistams sakė V.Mazuronis.

„Pagrindinis dalykas, per pastaruosius ketverius metus mums nepavyko išlaikyti reikiamo partijos įvaizdžio, pastovūs nesibaigiantys skandalai, neigiami dalykai padarė savo ir už jų pasislėpė arba buvo nematomi teisingi žingsniai, priimti įstatymai“, – kalbėjo V.Mazuronis.

Klausiamas, ar liks Darbo partijoje, kuriai vadovavo daugiau kaip metus, V.Mazuronis sakė: „Aš būsiu ir partijos narys, ir aktyviai dirbsiu, ir Lietuvos politiniam gyvenime, ir Darbo partijos gyvenime“.

„Darbiečiai“ rinkimuose daugiamandatėje apygardoje neperžengė patekti į Seimą reikalingo 5 proc. balsų barjero, vienmandatėse apygardose mandatus iškovojo du partijos atstovai: Valentinas Bukauskas ir Petras Čimbaras.

Po nesėkmingų rinkimų iš partijos vadovo posto atsistatydinus V.Mazuroniui, partijai šiuo metu laikinai vadovauja Vytautas Gapšys. Naują lyderį „darbiečiai“ turėtų rinkti partijos suvažiavime gruodžio 11 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonc

jonc portretas
ei taškuotasis,''ačių''rašai kaip Pitrėnienė,turbūt gramotnas?

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Senukas peza visiškas nesąmones. Darbą parcija laikėsi ant Uspaskicho charizmos ir Rusijos pinigų. Ką be to galėtų nuveikti tokios bobos kaip graužiniene, pitreniene ar baltraiciene ? Kas jas rinktu, tokias pabaisas ? O mazurka dabar mintyse skaičiuoja kiek dar europarlamentaro algų gaus ir neš kuntaplius į šoną. Nebus kam toje parcijoje net durų uždaryti. Visi išbėgios kas kur.

....

.... portretas
o Mazuroniui reikia jau eiti į savo kaimo ūkelį anūkų ir vištų auginti-padart ką galėjot, AČIŲ.Ir VISO GERO senuk.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių