V. Mazuronis: „Nesinorėtų, kad Lietuvai būtų prikabinta pažaduko etiketė“

Grįžti į straipsnį

Pamastymui

Pamastymui portretas
Lyg ilgas ir neužbaigiamas konkursas pridėtų taškų Lietuvai...

Šlykštu...

Šlykštu... portretas
JAU NET KOKTU KAIP VALDŽIA GADINA ŽMONES.nIEKO NEBELIKO IŠ TO MAZURONIO.GAL PONAS DARV UŽ PERDIMĄ BAUDAS UŽDĖSI JUK BIUDŽETAS SVARBIAU UŽ VERGUS?

Kęstas Brumas

Kęstas Brumas portretas
Ar pakankamai švarus kuras yra skalūnų dujos? Skalūnų dujoms skirti gręžiniai sandarinami betonu. Deja, tas betonas idealiai neužsandarina, todėl metano dujos patenka į geriamus vandenis ir orą. Taip prarandama nuo 2,3 iki 17 procentų išgaunamų dujų. Metano dujos 72 kartus geriau sulaiko šilumą atmosferoje, negu anglies dvideginis. Todėl dujos yra švaresnis kuras, negu anglis, tik tuo atveju, jei išleidžiama į orą ne daugiau, negu 2 procentai išgaunamų dujų [1]. Kadangi tai dar nepasiekiama, tai greitai po Žemaitijos pavertimo pramonine zona Europos Sąjunga skalūnų dujų gavybą privalo uždrausti. Mums lieka sudarkyta gamta bei nuostoliai. Laikykimės prieš Kubilių, Mazūronių ir kitų demagogų melą. daugiau apie tai - surašius Google paieškoje žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Vytas

Vytas portretas
prisipazink tiesiai Mauzuroni: juk norisi tu atominiu ir skaluniniu atkatu- stai ir visa Tavo grazbylystes esme ir prasme.

aš portretas
jai nori mazuronis buti geras ušsieniečiams ir dirbti jiems tegu važiuoja pas juos ir gyvena o nežada kaip greičiau sunaikins lietuvos žeme ir juos žmones šalin iš seimo seni

Suvalkas

Suvalkas portretas
Mazuronis susirupino Lietuvos reputacija ar milijonais uz kuriuos turi atidirbti uzsienio kompanijom? juk Lietuvos zmones aiskiai pasisake pries siu projektu vykdyma.

Untanas

Untanas portretas
Tai viskas daroma tik dėl kvailų,parsidavėliškų pažadų? Graudu ir pikta.Jokiu argumentų neturi tik pilsto iš tuščio į kiaura.

subinlaiziui

subinlaiziui portretas
pazadukai tai tokie nukvake ir nupeze seniai,kurie okupantams prizada parduoti gimtine,prakeikti isdavikai avino snukiu.tfu slykstyne.

nuomone

nuomone portretas
apie ka cia sh... mala? Pasiziurekit filma Gasland kam kyla klausimu

Galerijos

Daugiau straipsnių