V. Matijošaitis populiarumu aplenkė S. Skvernelį

Grįžti į straipsnį

Irena

Irena portretas
Apie Matjošaitį blogai čia rašo Kupčinsko šutvė ir jis pats nieko Kaunui gero nepadares,o tik wc auksinius statęs!!!!!!!!!!

ne stebuklas

ne stebuklas portretas
kokie gali but durnelio reitingai...

NUOMONĖ

NUOMONĖ portretas
Apie žmogų pasako jo atlikti darbai. Matjošaitis savo gerais darbais įrodė Kauniečiams , kad jo žodžiai pasakyti prieš rinkimus nesiskiria nuo darbų .Būtų mūsų šalies piliečiams džiugu , kad ir Skvernelį lydėtų sėkmė , įgyvendinant duotus pažadus rinkėjams .

Gyventoja

Gyventoja portretas
Skvernelio nukrito,nes nieko gero ir darbu nematyti,o meras tiek daug darbu geru Kaunui daro ir toliau,tai ir populiarumas nekrenta

...

... portretas
Ech... ir vėl Pakso aplinka surado 'tuščią vietą', kurią BANDO į prezidentus prastumt. Tik va taip ir lieka neaišku koks 'dievo pirštas' stumtelėjo žmonikę nuo laiptų žemyn... o GAL kas tai žino?..

nu ir nukvake

nu ir nukvake portretas
tie konservuoti beretnykai...

Oligarchas

Oligarchas portretas
Apsaugok viešpatie Lietuvą nuo oligarchų ir buvusių mentų!

Mentas-prezidentas

Mentas-prezidentas portretas
Tegu tik nejuokina su savo populiarumu, peščiujų numušinėtojų, ir vis jis tipo nekaltas, ir kad žmona gražuolė tipo nukrito pati nuo laiptų, kuriais jį laipiojo daugeli metu ir nenukrito, bet vieną sykį ėmė ir nepataikė ant laiptelio ir stačia galva nukrito žemyn iš 2 aukšto. Skvernelis irgi mentas, netinkamas į prezidentus. Argi jau nėra LT žmonių be nuodėmių tinkamu į prezidentus.

Ai

Ai portretas
Jei Amerikos prezidentu nepraustaburnis Trampas patapo, tai kodėl Lietuvos negalėtų neišsilavinęs milicijantas valdyt...

troliai netik rusyne sedi :)

troliai netik rusyne sedi :) portretas
Man idomu uz kokius pinigus ar krabu lazdeles is bomzu pirko tuos reitingus?! -Net durniui aisku, kad tas krabas yra issigimelis tik sau naudos besiekiantis. Net savo darbuotojams nemoka normalaus atlyginimo...

>Krc.

>Krc. portretas
Kad tvarkosi tai taip, pripažinti reik. Bet kad gerai tvarkosi... jam pačiam ir jo prielipoms gal ir gerai, bet miestui? Kupčiukas šiaip durnelis, nieko gero Kaunui nepadarė, kaip, beje, ir prieš jį merinėję, apleido miestą, nepasiginčysi, faktas kaip blynas, bet ir nenusiaubė taip, kaip dabartinias siaubia "tvarkydamasis". Durnius bet kokiu atveju blogai, bet durnius su iniciatyva - tai katastrofa!

sudbirbecai nepetenkinti

sudbirbecai  nepetenkinti portretas
ne kusynskas aplenke....

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Tiek vargęs, tiek reklamavęsis p.Matijošaitis pagaliau savo populiarumo burbulą išpūtė didesnį už Skvernelio. Dabar žmogus ramus ir laimingas gali keliauti Anapilin pas savo žmoną.

r

r portretas
Audry Karaliau, žmonių akyse jūs iš tikrųjų virstate naujuoju vytautu šustausku. tikrai apmaudu, nes to lyg ir nenusipelnėte.

Doroviniams mulkiams- liaupses V.M. barstantiems...

Doroviniams  mulkiams- liaupses V.M. barstantiems... portretas
Tai amoralus oligarchas, kuris niekino ir išnaudojo įmonės darbuotojus.Tai despotas, kuriam miestiečių nuomonė ar bendruomeniškumo stiprinimas neįdomūs...Panorės- sutryps jus akimirksniu pasinaudodamas miesto pinigais ir valdžios galimybėmis. Tikrą jo veidą atskleidžia daug detalių, kurių oligarchų kontroliuojama žiniasklaida ir polit.korumpuotai nomenklatūrai dirbanti LRT nepraleidžia.. Kupčinsko konservai irgi nieko verta šutvė. Seksomanas Pūkas nemažai pateikė tiesos apie juodus mero darbelius, kurie visumoje išlįs gal tik tada, kai šalyje sužlugs oligarchinė- nomenklatūrinė santvarka ir rasis demokratiniai lygūs rinkimai bei spauda ,tarnausianti daugumai, o ne pinigams ir galingiesiems..

Anonimas

Anonimas portretas
ka jau ka tik ne vienam is ju i prezidentus.I verslo prezidentus gal ,bet i prezidentus zemas lygis

Krc.

Krc. portretas
Jo.Reik pripažinti kad Krabas tvarkosi gerai.Kas nepatenkintas - prisiminkit konservatoriu laikus.Ką, buvo Gerovė?Ką, viskas augo ir žydėjo?Nixrena.Kas ką norėjo tas ta darė kas ką norėjo ta ir kombinavo.Džiaukitės kad bent dabar sulaukėt normalesnio miesto vadylos.Atsikvėpsit.

Anonimas

Anonimas portretas
veryga savo veiksmais priesina zmones.jis smukdo valstiecius ir ju reitingus.kodel skvernelis nemato ka jis daro.vaistu pakaitalai tai ne tie vaistai kuriuos geriame.ju niekas nenori tai kompensuos juos.per ji ir skvernelio smunka autoriteteas.jis leidzia verygai cukru brangint vias maistas pabrangs..aisku veryga nedarytu nieko be skvernelio pritarimo.gerbiu skverneli bet perdaug permainu kainomis.viskas brangsta

lietuvė

lietuvė  portretas
manau tie jo reitingai už jo pačio pinigus ir nežinau kas gali už jį teigiamai pasisakyti ,nebent tik jo Viči susikviesta šutvė ,kuri sėdi savivaldybėje ir darko Kauną .Nepatinka man nei jo darbai ,nei jo žemas intelektas ,juk jis nesugeba net rišliai ir protingai pakalbėti ,tai apie ką jūs čia rašinėjate ir jį giriate ?. Tiesiog matosi žmogelis pilnas puikybės ,tai ir puikuojasi už savo pinigus ,juk šitiek metų išnaudoja darbuotojus žuvies pramonėje,susikrovė tokius pinigus , o mūsų korumpuotoje valstybėje tai daryti visiškai nesudėtinga .Manau jam iki Premjero Skvernelio ,kaip iki Mėnulio . Žmonės ne akli ir skiria ,kad ne turtai ir pinigai lemia lyderystės savybes ... , nes kaip žinome iš gyvenimiškų istorijų ,protingi ,patriotiški ir žmonės turintys puikias moralines savybes,niekada nesipuikuoja, turtų nekaupia ir darbuotojų neengia dėl savo materialinės gerovės . Tiesiog skurdžioje visuomenėje - NEETIŠKA .

Kaunas valdo

Kaunas valdo portretas
Mldc

Anonimas

Anonimas portretas
veryga savo kvailais patvarkymais piktina zmones ir smugdo valstieciu partija.tegu paziuri ka jis daro.cukru brangina vaistus brangina.zmones kad ir daugiau damoka bet perka originala gerus vaistus.pakaitalu niekas nepirko tai veryga prievarta juos mmums sukis kad pirktume

Gidas

Gidas portretas
Šaunuolis meras. Įsivaizduoju kas dabar galvoje dedasi pas visokius klimaksinius karalius ir visus kitus korumpuotus parazitus.. Atėjus nauja valdžia iskarto užbaigė miesto stekenima. Korumpuoti parazitai dėl to labai pyksta ir rašinėja blogus komentarus apie nauja Kauno merą ir visokiais kitais būdais bando jam pakenkti...

Anonimas

Anonimas portretas
gatves tvarko gerai medziu perdaug iskirto.bet taip geras meras visi mums tokio pavydi mero gero seimininko.o kur tie reitingai buvo kur galima balsuot

atsiganėdino

atsiganėdino portretas
tikriausiai jis jau žinojo tuos reitingus anksčiau, nes trečiadienį savivaldybės kieme pastatė didelę palapinę ir šašlykus dalino savivaldybės darbuotojams vis pajuokaudamas (nuo 15 valandos).

Matijošaitis netinka PREZIDENTU

Matijošaitis netinka PREZIDENTU portretas
Matijošaitis netinka PREZIDENTU nei pagal išsilavinimą nei mentalitetą. Meru gerai dirba tegu ir dirba Kaunui reikalingas

Total košmar

Total košmar portretas
Šlykštus pijarščikas už valdiškus pinigus

Na

Na  portretas
Ruoskites seni pirdunai prisigimde simtus oriniu etatu. Ateis Kauno tata padarys tvarka tame jovale kaip kad kauno savivaldybeje padare.

NEW YORK MERAS

NEW YORK MERAS portretas
Patariu kolegai-laikytis tu paciu poziciju,kuriose yra dabar ir nesiblaskyti

Ne taip jau ir sunku

Ne taip jau ir sunku portretas
aplenkti poną Skvernelį. Kažkodėl Lietuviai yra dažnai linkę, bent jau kas liečia politiką, rinktis geriausią iš blogiausio. Gal čia sovietinio mąstymo palikimas, kaip ir anuomet, kai iš apytuščių krautuvės lentynų tekdavo čiupti viską, kas po ranka papuola. Deficitas.

Albina

Albina portretas
Labai džiaugiuosi mero populiarumu. Koks jis mielas, mačiau jį vieną kartą iš labai arti Senamiestyje. Balsavau už jį ir dar balsuočiau.

Edmundas Tulcevicius

Edmundas Tulcevicius portretas
Tokio mero Kaunas dar neturejo kaip beje ir Prezidentes - saunuoliai , taigi pirmyn.

malonu

malonu portretas
Kad ūkiškas, nekvailas žmogus gerai įvertintas. Juk kur bepažvelgsi Kaune, ten, kur buvo duobėti šunkeliai, dabar tiesios, sutvarkytos gatvės. Ir tai jau gerai, būtų gerai ir tokį prezidentą turėti. Kas iš to, kad dabar atseit kalbame iš aukštų, tarptautinų tribūnų, o iš tikro - juokiname pasaulį savo ribotumu. Niekaip netikiu šių reitingų pirmają pozicija. Tiesiog tai piaras.

Svarbiausia-reklamuotis

Svarbiausia-reklamuotis portretas
Ne veltui kišami pinigėliai reklamai kelti.Nesvarbu,kad kol koks darbas baigiasi,kitas jo galas jau griūva-svarbiausia parodyti,kad dirbame ir visų esame matomi.

Nejuokink

Nejuokink portretas
Tai ka reiškia pinigai, tik durniui neaišku kaip vyksta piarinimas per medias

pageidaviams

pageidaviams portretas
Visiškai pelnytai Matijošaitis pateko į šią reitingo vietą. Norėtųsi, kad būtų pareitinguojamas ir Klaipėdos meras Grubliauskas. Ne klaipėdiečiai nori tokio mero kaip Matjošaitis.

Nepasimokėm?

Nepasimokėm? portretas
Nenuostabu,jei prezidentu taptų buvęs milicininkas.Juk buvome išsirinkę ir buvusį komunistą,todėl ir velkamės uodegoj-tokios to pasekmės.Ir vėl apsijuoktume prieš savo kaimynus.

Papiktina

Papiktina portretas
Niekingai atrodo matjošaičio kišimas į visokias aukštumas. Kam Lietuvoje svarbus kažkoks menko mentaliteto verslininkas? Tai tik pinigų maišo įtaka viešiesiems ryšiams, o šiuo metu dar ir "riebi socdemų kiaulė " aiškinantis raumenų stiprumą koalicijoje. Kaip nusibodo tos murzinos pakišos, laikant mus visiškais kvailiais.

eikit n

eikit n portretas
Prezidentas - ne ukininkas. Prezidentas privalo buti intelektualas, kalbeti keliomis kalbomis. Grybauskaite kartu su Adamkumi Lietuvos ivaizdi pasaulio politikoje pakele sviesmeciais. Matijosaitis, kita vertus, nesugeba risliai sakinio suregzti lietuviu kalba. Paaiskinkit, kaip jis bendraus su pasaulio lyderiais intelektualiomis temomis? Uzkniso neismatuojamas lietuviu kaimietiskumas. Kaunas prarado daugiausiai gyventoju salyje per pastaruosius dvidesimt metu, ir didziaja dalimi intelektualaus visuomenes sluoksnio. Miestas yra apgailetinoje bukleje. Nes ne trinkeles ar dailus reklaminiai zenklai nurodo miesto kokybe, o jo visuomene. Kaunas yra marozu ir runkeliu miestas. Supukit tam savo Kaune.

Algid

Algid portretas
O kaip kitaip?Abudu metai bet Skvernelis ties savo riba. o Matijosaitis ūkiškas vyras,ką įrodė versle, Kauno mero pareigose ir būtų labai gaila,jeigu pasitrauktų iš mero pareigų,todėl už merą balsuosiu visuomet, už prezidenta-ne

pavyduolis

pavyduolis portretas
dievinu kauno mera

Zinia

Zinia portretas
Kai valdžia ir pinigai kartu, tai kokių rezultatų nori, tokie ir bus...net ir prezidento titulą iš anksto gali užsidėti.

ir kvailumas

ir kvailumas portretas
tu lietuviu- kurie tiki .p.GAIDZIO reitingais,prognozemis ir horoskopais

gaidziui

gaidziui portretas
sveikatos sudarinejant reitingus,vairuokit atsargiai nes vel I NERIES UPE GALIT IVAIRUOTI,tuomet kudakuojancios vistos netures vado

Judita

Judita portretas
Už kokius nuopelnus? Kad gatvės sutvarkė, kad medžius iškirto? Aplankykite Panemunės šilą prie pėsčiųjų tilto per Nemuņą Kaip sudarytas miškas ar matete?

Zose

Zose portretas
Sveikatos,nuotaikos gerb.Merui,gelbėkit Lietuva.

to eagle

to eagle portretas
I kokius Prezidentus? PREZIDENTE YRA p.D.Grybauskaite-labai atitrukusi nuo realybes esi, atminti gerina BILOBILAS-pasitark su vaistininku

eagle

eagle portretas
V.Matijošaitį - į Prezidentus!

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Štai dar vienas pavyzdys kaip kratosi menko darbelio naujoji valdžia: ....mūsų daugiabučio Kaune administratorius du kartus buvo apgavęs- su tuometinės valdžios pagalba 2009 ir 2012m atsikovojome virš 22000 litų. Dabar vėl apgavo 3000€- kur besikreipiame (seimas, Vyriausybė, viešųjų pirkimų tarnyba ir t.t.), visi sako ne mūsų reikalas, kreipkitės į teismą, Kauno savivaldybė irgi atsirašinėja, nors pagal Vyriausybės patvirtintus nuostatus turi kontroliuoti Administratorių darbą.. buvau teisme- sako parodykite sutartį su Administratoriumi..neturime, nes jį paskyrė Kauno savivaldybė...na tada blogi popieriai

tik ne uz mano

tik ne uz mano portretas
savo pinigus aukoju labdarai

už kieno pinigus vyksta reklama per visus galus?

už kieno pinigus vyksta reklama per visus galus? portretas
jau šaldytuvą baisu atsidarti, atrodo, kad ten ta išsiviepus plikė su nuo viagros užriestu piršteliu.

kaunietis, iki tol jo nepažinęs

kaunietis, iki tol jo nepažinęs portretas
ot kokius gerus kadrus Nepriklausomai Lietuvai išugdė sovietinė milicija

xxx

xxx portretas
eikit sau...ka dar mums parasysit kaip tiesa?...

Bartas

Bartas portretas
Nezinau lenkia ar nelenkia, bet kazkaip labai jau primygtinai yra visur brukamas tas Matijosaitis.

lietuvos ryto ant platformos apklausa

lietuvos ryto ant platformos apklausa portretas
prajuokinote-ten ponas gaidys kudakuoja su kvailomis vistomis

Galerijos

Daugiau straipsnių