V. Landsbergis: grįžimas į tarptautinę bendriją prasidėjo anksčiau už Kovo 11-ąją

Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo pirmininkas Vytautas Landsbergis sako, kad Lietuvos grįžimas į tarptautinę bendruomenę prasidėjo anksčiau, nei Kovo 11-osios akto signatarai paskelbė nepriklausomybę.

Pasak V. Landsbergio, tam kelią tiesė Sąjūdis, išeivija ir visa tauta. Tai jis kalbėjo Seime surengtoje konferencijoje, skirtoje atkurtos Lietuvos tarptautinio pripažinimo 25-osioms metinėms.

„Dalykas tas, kad Lietuvos grįžimas į laisvųjų demokratijų bendriją neprasidėjo tik išrinkus nepriklausomybinę, demokratinę Aukščiausiąją Tarybą. Tai prasidėjo anksčiau ir ėjo plačiau. <...> Tam tikra prasme Aukščiausioji Taryba buvo Sąjūdžio įrankis, o Sąjūdis apėmė visus, dirbančius Lietuvos atkūrimui“, – sako V. Landsbergis.

Seime penktadienį surengta Tarptautinė  konferencija, skirta atkurtos Lietuvos tarptautinio pripažinimo ir narystės Jungtinių Tautų Organizacijoje 25-mečiui.

Šiai sukakčiai Seime taip pat atidaryta paroda „Laisva Lietuva pasaulio bendrijoje“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DJ

DJ  portretas
Patyres dėdė išangių meistras vėl lenda į paviršių varyti Utėlės propagandą ! Jį reikia apipurkšti dichlofosu !.

O ką gi mums siūlo TS - LKD -isstai?

O ką gi mums siūlo TS - LKD -isstai? portretas
Didžiausia bėda Kauno švietimo įstaigose yra visiškai praradę sąžinę, patalogiškai įpratę vogti (ir iš vaikų!?) šių įstaigų veidmainystės ekspertės, sovietinės direktorės. Vežama mašinomis! Puikus pavyzdys Kauno Žaliakalnio lopšelis darželis. Buvome teisėsaugai ir savivaldybei nurodę kada ir kaip vežama. Jokios reakcijos! Už direktorės nugaros „šlovingoji“ TS - LKD ! Savivaldybėje aukštas "čččinnas", sužinojęs, kad kyšinninnkė onna dannutė griiciennė yra TS - LKD -isstė, taip ir pasakė: " O tai jau tikrai bus, kas užtaria"! Ir iš tiesų-teko bendrauti su minėto darželio dirbančiosiomis: viskas po senovei - kaip vilko taip ir velka - jokių pasikeitimų!! Valllytoja ar virrrėja viską matto, - atvažiuoja teisėsauga: "pažžeidimų nerrrasta"!! O kaipgi,-juk visa tai virsta pinigais, kurie kyšių pagalba keliauja švietimo skyriaus ir savivaldybės niekšams! Kokio lygio direktorės yra galit susipažinti straipsnyje: "Skandalingas susitarimas Kauno darželiuose..." 15 min. Na, viskas kaip pas onytę!

DJ

DJ  portretas
Išangių meistras vėl išlindo į paviršių pamiršęs atsiprašyti žuvusių dėl kederastų žūdynių !.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių