V. Kamblevičius: manau, kad J. Narkevičius galėtų tęsti darbą

Seimo narys Vytautas Kamblevičius sako, kad antradienį jis buvo įtikintas, jog susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius gali tęsti darbą.

„Vakarykštė ataskaita, kurią padarė ministras (J. Narkevičius – ELTA), iš tikrųjų mane įtikino, kad tie darbai, kuriuos darė, labai daug gerų padarė, ir kadangi po jo kalbos kalbėjo ir gerbiamas premjeras, kuris ir pasakė, kad jis padarė daugiau darbų nei Rokas Masiulis per 2,5 metų, tai man atrodo, mane įtikino tie dalykai. Manau, kad šiuo momentu jis galėtų tęsti darbą“, – LRT radijo laidoje „Ryto garsai“ sakė V. Kamblevičius.

„Ministro gerumas priklauso nuo jo reklamos ir žiniasklaidos dėmesio. Puikiai žinote, kiek lėšų R. Masiulis skyrė savo reklamai, tai milžiniškos sumos, kurios skaičiuojamos milijonais. Žiniasklaida ir reklama jam daug ką padarė“, – pridūrė V. Kamblevičius.

Premjeras Saulius Skvernelis antradienį vakare pareiškė, kad valdančioji koalicija pasitiki susisiekimo ministru J. Narkevičiumi, todėl jis toliau eis šias pareigas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Sunku klausyti, kaip jis atsakinėja žurnalistui, jei toks patriotas ir klausantis rinkėju balso tai, kodėl nei vienus metus nelaimėjo rinkimu vienmandatėje?

Patriotas

Patriotas portretas
Kas to komunistinės iškasenos nuomonės klausia. Žurnalistai prisidėkite prašau prie visuomenės gerovės ir nepiarinkite tokių š......ų nuomonių

lovys

lovys portretas
cia jis taria savo nuomone o kai paklausi apie sunu sako provokacija nuo lovio ne per milimetra
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių