V. Gedvilas: B. Vėsaitė galbūt atsistatydino per anksti

Grįžti į straipsnį

Cha

Cha portretas
Būt pabandžius neatsistatydinti...Ir tęp vos gyvos konservai nesuėdė-šik..o kap galiejo.

Toga

Toga portretas
Jam pačiam derėtų apie savo veiksmus pagalvoti, o ne pirštu rodyti į kitus. Gal ir gerai, kad pradėjome pirmininkauti ES. Pamatys ES kokių bezdalių turime valdžioje.

matyt

matyt portretas
gedvilas nori sulaukti dar kelių politikų, susijusių su verslininkais, promenadų į svečias šalis. Tuomet viskas atitiks darbiečių dvasią, visi bus savo reikaliukus sutvarkę, apsimainę nuomonėmis ir auksu kvepiančiais darbais, žodžiu, atitiks kirvis kotą. Štai ką išsirinkome valdžion, ačiū runkeliams.

pilietis

pilietis portretas
Žmogus nežino kas yra valdžia ir ką valdžia turi daryti.

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti Vengrijos žemės ūkio sklypus. Tačiau Lietuvos įstatymų leidėjams vengriškas pavyzdys yra nereikalingas. Todėl mes patys išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Lietuvos žemės referendumo savanorių grupė didėja, bet nėra pakankamai didelė pradėti parašų rinkimą. Labai trūksta žmonių, kurie galėtų padėti organizuotis ir platinti žinią. Reikalinga suburti bent 3000 žmonių savanorių grupę daugiau nei 300000 parašų surinkimui. **************************************************** Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt **************************************************** Šie metai yra lemtingi Lietuvai. S a v a n o r i ų paieškai liko 45 dienos.

Aksioma

Aksioma portretas
Manau, kad Gedvilo laukia Gapšio likimas. Dar jis to nenujaučia ir garsiai karksi.Vėsaitė viska padarė padoriai, ne jai ministrei dirbti. Bet Gapšys yra mažvaikis užsispyrėlis, tai naturali nesubrendėlių pozicija.

Pikasas

Pikasas portretas
Neteisus Seimo pirmininkas V.Gedvilasm teigdamas, kad V.Gapšys dar nenuteistas. V.Gapšys jau yra nuteistas Vilniaus apygardos teismo, tik jam dar yra suteikta teisė kreiptis į Apeliacinį teismą. Jei jis to nepadarys, nuosprendis įsiteisės po 20 dienų nuo jo paskelbimo. Jei jis kreipsis į LR Apeliacinį teismą, tai galimi įvairūs variantai. Pats blogiausias V.Gapšiui, manau, būtų toks, kad byla būtų nagrinėjama kitame teisme. Tai, kad jis išsisuko net dėl kelių sukčiavimo atvejų nuo nelaisvės ir nubaustas tik bauda, yra didelė teismo malonė jam. Gali pasikeisti teismo verdiktas ne tik dėl jo , bet ir dėl DP "nekaltybės".

jo

jo portretas
jo, per anksti, galėjo pasistengt dar labiau apsidergt...

morale

 morale portretas
Gedvilo kalbos apie moralines vertybes - politikavimas.

Galerijos

Daugiau straipsnių