V. Bakas: tiriant M. Basčio ryšius pavyko atskleisti tik ledkalnio viršūnę

Grįžti į straipsnį

Algimantas

Algimantas portretas
AR nereikėtų pradėti tirti korupcijos teismuose? Teismuose juk dirba tokie patys žmonės, o ne iš kosmoso atskridę, pagundų ten oho-ho kiek.Žemiau stovintys surenka medžiagą, o teismai dažniausiai išteisina, arba skiria minimalias baudas, tiria bylą metų metus.

Akvilė

Akvilė portretas
Nesuprantu, kodėl taip ilgai teismai neskelbia verdikto Basčiui?

Taigi

Taigi portretas
Pajudinus ledkalnio viršūnę, pasklido negeras kvapas. Kas bus kai pajudins patį ledkalnį?

galu

galu portretas
gale /ledkalnis/ pajudejo tik dar nezinia ar jo nenukreips linkme naudinga buvusiems /demonams/ privedusiems sali prie dabartines padeties ir dar bandantiems issisukti nuo atsakomybes ir ne tik basciukai kirkiliukai irdemonu /karaliene/ is siauliu bet ir kiti brazai ir brudai ta dare ir daro ciniskai ir yra prielaida kad tai uz. pec t. darbas nes pinigu yra bet jie samoningai nukreipiami linkme ir pasisavinami ir /vsio zakonno/ uztat pirmiausiai patraukti atsakomyben tuos /istatymu/ leidejus kurie pridare spragu korupcijai viesieti ir neteisetam praturteimui o lygiutis i jav ir kt. salis nevertetu negi jau nera sazinigu ir protingu zmoniu nemegdzioti uzsienio nes ten dar didesne betvarke ir korupcija ir dar karai.....

Vanagas

Vanagas portretas
Zinoma, kad virsune, netgi virsunele. Visus istirti, esamus ir buvusius... Kazkas turi atsakyti uz valstybes zlugdyma ir jos zmoniu genocida.

Galerijos

Daugiau straipsnių