V. Alekna apie įtarimus liberalų lyderiui: jei pasitvirtintų, tai nepuoštų politikos

  • Teksto dydis:

Jeigu pasitvirtintų įtarimai Liberalų sąjūdžio lyderiui Eligijui Masiuliui, tai nepuoštų politikos, sako į Seimą su liberalais kandidatuosiantis olimpinis čempionas Virgilijus Alekna.

„Tokie dalykai, jeigu iš tikrųjų pasitvirtintų, tikrai politikos nepuošia, ir be jokios abejonės su tokiais dalykais tikrai reikia kovoti. Bet, sakau, čia reikėtų palaukti detalesnės informacijos“, - BNS ketvirtadienį sakė V.Alekna.

Paklaustas, kaip sutiko žinią apie įtarimus E.Masiuliui, vos prieš dvi dienas į politiką pasukęs V.Alekna teigė: „Kaip čia pasakius, tai nėra malonu, niekam nėra malonu. Bet ką padarysi, yra kaip yra“.

V.Alekna sakė, kad ant partijos kritęs šešėlis nesumažino jo pasiryžimo dalyvauti politikoje ir varžytis rinkimuose po Liberalų sąjūdžio vėliava.

„Esu nusiteikęs ir tikrai dalyvausiu. Ir aš antra diena politikoje, aš jau vakar laidoje minėjau, kad laukia įdomi vasara. Tai vasara dar neprasidėjo, o jau įdomu“, - kalbėjo V.Alekna.

Teisėsauga įtaria, kad 100 tūkst. eurų vertės kyšį E.Masiuliui perdavė „MG Baltic“ koncerno atstovai.

Prieš dvi dienas V.Alekna pranešė Seimo rinkimuose dalyvausiantis su opoziciniu Liberalų sąjūdžiu. Garsus disko metikas kandidatuos Naujamiesčio vienmandatėje apygardoje Vilniuje, taip pat bus įrašytas į rinkimų sąrašą daugiamandatėje apygardoje. Kol kas neaišku, kokią vietą sąraše jis užims.



NAUJAUSI KOMENTARAI

būna ir taip

būna ir taip portretas
Toks rimtas vyras, ir taip įlipo į š....

Ajė

Ajė portretas
Vakar klausiau ,,Dėmesio centre''Aleknos prisistatymą kaip būsimą seimūną.Tiesiog labai nepanašus jis į politiką.Gaila žmogaus,kad lenda ten,kur tikrai jis netinkamas.Tik kompromituoja save.Nei iškalbos,nei politinio išmanymo.Matyt,yra noras Gudzinevičiūtei,,parodyti''už pralaimėjimą jai.

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Turime tik vagis ir kyšininkus. O juk reikia mums stiprių lyderių. Šiaurės miškai ir mes: Anglies dvideginis iš mūsų transporto, pramonės ir žemės ūkio pernelyg daug sušildo žemę, ko pasekoje pagreitina sniego tirpimą pavasarį,per stipriai išdžiovina Šiaurės spygliuočius miškus, bei suteikia daugiau energijos atmosferai, todėl vasarą būna daugiau žaibų. Todėl padažnėja didžiuliai nekontroliuojami gaisrai, tokie, kokį dabar matome Kanadoje. Degant miškams, į atmosferą nueina dar daugiau anglies dvideginio, todėl šis procesas pats save pagreitina. Ką daryti? Sutvarkyti mūsų transportą, pramonę ir žemės ūkį, kad neterštų taip smarkiai orą. Kaip? Klauskite žmones, kurie norėtų, kad juos išrinktumėte į Seimą. Tokie atsakymai yra mūsų lyderių uždavinys. Tas sočios kiaulės galva Eligijus Masiulis, kuris įtariamas didžiulio kyšio paėmimu? Sugeba tik sumažinti mokesčius tūkstančiui turtingiausių? Aš tokio nerinksiu... Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių