Tyrimas atskleidė populiariausius ministrus

  • Teksto dydis:

Vidaus ir užsienio reikalų ministrai Saulius Skvernelis ir Linas Linkevičius toliau yra geriausiai vertinami tarp ministerijų vadovų - jie dalijasi ketvirtą-penktą vietas palankiausiai vertinamų šalies visuomenės veikėjų sąraše, rodo naujausia apklausa. Tačiau didžiausią šuolį per mėnesį reitinge padarė sveikatos ir finansų ministrai.

S.Skvernelį sausį palankiai įvertino 34,7 proc. apklaustųjų (gruodį - 34,6 proc.), rodo visuomenės nuomonių ir rinkos tyrimų centro „Vilmorus“ atlikta apklausa, kurią šeštadienį skelbia dienraštis „Lietuvos rytas“.

Per mėnesį taip pat pakilo užsienio reikalų ministro Lino Linkevičiaus reitingas - nuo 31,7 iki 33,2 proc, sveikatos apsaugos ministrės Rimantės Šalaševičiūtės - nuo 25,9 iki 28,2 proc., finansų ministro Rimanto Šadžiaus - nuo 15,6 iki 19,9 proc., krašto apsaugos ministro Juozo Olekos - nuo 28,4 iki 28,8 proc.

Palankiausiai gyventojai, kaip ir anksčiau, vertino prezidentę Dalią Grybauskaitę - 58 proc. apklaustųjų (gruodį - 60,6 proc.)Antroje vietoje buvo premjeras Algirdas Butkevičius - 55 proc. (55,8 proc.), trečioje - Liberalų sąjūdžio vadovas Eligijus Masiulis - 35,1 proc. (36,6 proc.).

Reprezentatyvi gyventojų apklausa atlikta sausio 16-23 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

porkey

porkey portretas
''lietuvos ministras dirba liaudziai''-metu anekdotas.politikoj ir policijoj nera korupcijos...teisesauga viena teisingiausiu europoj...lietuvoj nera kontrabandos ir narkomanijos...mazeja nedarbas ir nusikalstamumas...rinktine anekdotu.

gražu

gražu portretas
pažiūrėti ir paklausyti socialinių reikalų ir SAM minstrių amžiną pliurpalizmą ir nieko neveikimą. Kai visos ydos išlenda ir ima žmonėms badyti akis, tuomet premjeras skuba paremti tikrai be jokios kompetencijos ministres, tai, pasakykit, kodėl prezidentė turi dirbti ne savo darbą? Ogi todėl, kad butkevičiaus ministrus būtina skubiai atleisti iš pareigų, nes jie vykdo žalingą darbą visuomenei (gal net labai apgalvotai). Mano tokia nuomonė.

Renė

Renė portretas
Šioj vyriausybėj tik tie du ministrai ir dirba.Visi kiti be jokios kompetencijos,tik trypčioja vietoj kartu su premjeru ir visa komanda[išskyrus tuos minėtus].
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių