„Tvarkiečiai“ rengia apkaltą R. Karbauskiui, A. Verygai ir A. Širinskienei

  • Teksto dydis:

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ atstovai Seime Remigijus Žemaitaitis ir Rimas Andrikis antradienį paskelbė, jog dėl galimo Konstitucijos pažeidimo pradeda apkaltos procedūras trims Seimo nariams: Ramūnui Karbauskiui, Aurelijui Verygai ir Agnei Širinskienei, rašoma išplatintame pranešime.

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ atstovai gegužės 31 d. rengia spaudos konferenciją dėl galimo Konstitucijos pažeidimo naudojantis svetimomis Seimo narių kortelėmis bei pradedamų apkaltos procedūrų trims Seimo nariams: R. Karbauskiui, A. Verygai ir A. Širinskienei. 

Seimas praėjusį ketvirtadienį svarstė prieštaringai vertinamas pataisas, kuriomis siekiama sumažinti alkoholio vartojimą ir prieinamumą.

Parlamentarams susirinkus į posėdžių salę, „tvarkietis“ R. Žemaitaitis pareiškė, kad du Seimo narius - „valstiečių“ frakcijos seniūną R. Karbauskį ir sveikatos apsaugos ministrą A. Verygą - kažkas užregistravo diskusijai. Pasak jo, tai esą neteisėta, nes tai padaryti gali tik pats Seimo narys, o R.Karbauskio ir A.Verygos tuo metu posėdžių salėje nebuvo.

Sveikatos reikalų komiteto pirmininkė „valstietė“ A. Širinskienė prisipažino, kad ji su R.Karbauskio ir A.Verygos kortelėmis juos registravo diskusijai.

 

 

R.Žemaitaitis paprašė, kad ketvirtadienio atvejį Seime ištirtų Etikos ir procedūrų komisija. Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis pažadėjo kreiptis į etikos sargus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytas

Vytas portretas
Tikriausiai tai pats svarbiausias dalykas, kuri dabar reikia isspresti... :D Kozmaras, gal tikrai laikas baigti vaiku zaidimus? Nenoriu ju uzstoti, bet yra skirtumas kai uz L. Karaliu kazkas balsavo ir kai tik uzregistravo ir jie po kazkiek laiko prisistate... Bet ir siaip, laikas gal kazka spresti, kad is tikruju pageretu musu gyvenimas, o ne vieniems su kitais zaisti... Toks vaizdas, kad neturime jokiu svarbesniu problemu...

Danutė

Danutė portretas
Vadinasi dirba. sėdi gaudo vieni kitų klaidas ,ruošiasi apkaltoms.galų gale pradėkit normaliai dirbti . Darbdavys -tai yra rinkėjas nuspręs ar apkaltint ar ne

Vytautas

Vytautas portretas
Visiems turi buti vienodi istatymai ir vienodai taikyti, bei laikytis. O netaip, kad paprasta zmogu baudzia, o isrinktieki gali elktis kaip nori.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių