„Tvarkiečiai“ aptars pasirengimą būsimiems savivaldos rinkimams

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ taryba per savaitgalį vyksiantį sąskrydį Telšių rajone prie Lūksto ežero aptars pasirengimą būsimiems savivaldos rinkimams.

Šeštadienį posėdžiausianti taryba svarstys tiesioginių merų rinkimų gaires ir programinius prioritetus, bus aptartos galimos kandidatūros į keturias laisvas viceministrų vietas, taip pat priims sąskrydžio rezoliuciją dėl migracijos stabdymo.

„Posėdžio darbotvarkėj savivaldos rinkimų strategijos svarstymas, partijos rinkiminės programos metmenų svarstymas ir trečias klausimas, pratęsimas idėjos, kurią pasiūlėm valdančiajai koalicijai Seime - migracijos komisijos sudarymas“, - BNS sakė partijos pirmininkas europarlamentaras Rolandas Paksas.

„Tvarkiečių“ lyderis R.Paksas yra iškėlęs iniciatyvą Seime steigti komisija migracijos keliamoms problemoms spęsti ir klausimams koordinuoti.

Taip pat taryba šeštadienį turėtų aptarti galimas kandidatūras į laisvas partijai priklausančias vietas ūkio, aplinkos, finansų ir vidaus reikalų viceministrų vietas, tačiau sprendimo, tačiau sprendimo neturėtų būti.

„Dar vienas klausimas dėl viceministrų, turime keturias vakuojančias vietas, manau, kad rytoj bus tarybos pašnekesiai ir išsiskirstę mes turėsim po keletą kandidatų į kiekvieną vietą. Sprendimo, manau, kad nebus, bet bus diskusijos dėl kandidatų į keturias vietas“, - sakė R.Paksas.

Valdančioji partija „Tvarka ir teisingumas“ parlamente turi 12 narių frakciją. Visuomenės apklausos rodo, kad pagal populiarumą „tvarkiečiai“ užima antrą vietą po koalicijos partnerių socialdemokratų, su maždaug 11 proc. rinkėjų palaikymu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių