„Tvarka ir teisingumas“ neplanuoja jungtis su kitomis partijomis

  • Teksto dydis:

Partija „Tvarka ir teisingumas“ neketina jungtis su Darbo partija, sako laikinasis šios partijos pirmininkas Remigijus Žemaitaitis.

„Dėl jungimosi tikrai paneigiu bet kokias kalbas. Gal kas nors ir norėtų, kad taip būtų, šiuo metu tikrai nematau tokios galimybės“, – pirmadienį per spaudos konferenciją sakė jis.

R.Žemaitaitis patvirtino ketinąs kandidatuoti į nuolatinius partijos lyderius. Jis teigė, kad jo pozicijas sustiprino Pietų Žemaitijos apygardoje gauti 66,25 proc. rinkėjų balsų.

Nors „valstiečių“ lyderiai kategoriškai pareiškė negalintys dirbti su partija „Tvarka ir teisingumas“, R.Žemaitaitis neatmetė galimybės šiame Seime išlikti valdančiojoje koalicijoje.

„Dėl „valstiečių“, aš tokios pozicijos negirdžiu jau pastarąsias tris savaites, Saulius Skvernelis irgi pasakė, kad gali eiti su visomis politinėmis jėgomis, partijos pirmininkas Ramūnas Karbauskis – lygiai taip pat, kiek turiu informacijos, aš manau, kad dar reikėtų šiek tiek palaukti“, – kalbėjo R.Žemaitaitis.

„Nežinau, kodėl sakote opozicija, gali būti ir valdančioji – niekas nežino, nes tie ketveri metai yra labai banguojantys“, – į klausimą apie darbą opozicijoje per spaudos konferenciją svartstė laikinasis partijos pirmininkas.

„Jeigu nemato (mūsų koalicijoje – BNS), ką darysi, teks dirbti opozicijoje. Aš problemos tame nematau visiškai. Bet yra laikas, kada kartais nuomonės ir pozicijos keičiasi“, – pridūrė jis.

R.Žemaitaičio teigimu, netapusi valdančiosios koalicijos dalimi, partija būtų linkusi palaikyti jų požiūriu teisingus sprendimus, nepriklausomai nuo to, ar bus valdantieji, ar opozicija.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ Seimo rinkimuose pelnė devynis mandatus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RRRRUUTTT

RRRRUUTTT portretas
Na bet ir fiziopnomijos ju - tokiu nusipenejusiu dykaduoniu

Renė

Renė portretas
Su tokia sukčių partija tik tokie ir gali norėti jungtis.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių