Teismas: R. Ačas nuo Raseinių administracijos vadovo pareigų nušalintas teisėtai

Grįžti į straipsnį

AK

AK portretas
Idomu kai Jonas bendrauja su uosviu. Vienas prakaituja, o kitas tik vokelius atidarineja. Ateis laikas Jonas jau nezais tai Eglei Jonas jau bus neidomus. Juk genai tevo persiduoda vaikui.. Man gaila zmogaus papuolusiu i tas pinkles. Pvz. Jasaitis.

gaila

gaila portretas
O tai i cypke taip ir nepasodins labai gaila neskriauskit Aco duokit jam galimybe cypkeje pailseti.

Vargeta

Vargeta portretas
Argi , buvo galima tikėtis , kad tas Ačas nebandys prasisukti ir nugvelbti arba iš ko nors išpešti pinigėlių . Juk akivaizdu buvo , kai Raseiniuose butą už keturis tūkstančius nuomavosi , kai normali kaina nesiekė nei šimto lt. Tokiems reikėtų konfiskuoti neteisėtai įgytą turtą , tada gal mažiau pagundų būtų imti kyšius arba vogti .

kostas

kostas portretas
I kalejima ta vagy!!

nusalintas

nusalintas portretas
dar nepasodintas,keista…?

kaunietis

kaunietis portretas
sunku atsisakyt, kai esi papratęs....

NA NA

NA  NA portretas
VALANČIŪNAI , gelbėk nuo landsberginių , savo uošvį , AČĄ baigia jį suėsti , dėl posto ,landsberginiai , užėmė Raseinius šmeiždami , ,Ačą , kuris sutvarkė Raseinius ,švarus kuklus miestelis ,tik trūksta ,pagrindinėje aikštėje sutvarkyti ŽEMAIČO Lietuvos faktinio prezidento paminklą ,landsberginiams, tai neaktualu ,nes jie falsifikuoja istoriją ir stumia , Vanago išdaviko kandidatūrą , į Žemaičio vietą ,,sėkmės ,ne pirmas ne paskutinis papuolęs į landsberginių šmeižto purvą ,,,

Anonimas

Anonimas portretas
kisininka isligins tik karstas.

Galerijos

Daugiau straipsnių