Teisingumo ministrė pažėrė kritikos Registrų centrui

Nepriklausomiems ekspertams baigus Registrų centro veiklos auditą, teisingumo ministrė Milda Vainiutė susitiko su centro vadovu Kęstučiu Sabaliausku.

Auditu įvertintas šios valstybės įmonės, kurioje dirba beveik 2 tūkst. žmonių, strateginis ir personalo valdymas, veiklos organizavimas, finansų, investicijų, turto naudojimas.

Išvadose išsakyta kritinių pastabų, bet kokių konkrečiai, teisingumo ministrė neatskleidžia. Nors prezidentė Dalia Grybauskaitė yra pateikusi įstatymo pataisas dėl dažnesnės valstybinių įmonių vadovų kaitos, ministrė skubotų sprendimų teigia nesiimsianti.

„Auditas buvo surengtas paties Registrų centro iniciatyva, susipažinome su audito išvadomis, jose yra pateikta pakankamai daug kritinių pastabų, jas dabar analizuojame. Šiandien buvo susitikimas su Registrų centro vadovu, vadovybe, aptarėme veiklą. Sudaryta Teisingumo ministerijos ekspertų grupė, gilinsimės, nagrinėsime šituos klausimus“, – sako M. Vainiutė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šita raista

Šita raista portretas
rek būtina naujai pertvarkyti.Kur matyta kad valstibinės istaigos tikslas yr kuo daugiau apiplėšti Lietuvos pilieti?

Ocho

Ocho portretas
koki pavojingą raistą užkliudė!Kažin ar neištrauks Magnolija neapsikentus kokią vieną-kitą juodąją pažymą šiai moteriškei?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių