Tautininkų sąjungos pirmininku išrinktas A. Rudys

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Vilniuje vykusiame Tautininkų sąjungos suvažiavime naujuoju partijos pirmininku išrinktas Nepriklausomybės akto signataras, ekonomikos mokslų daktaras Audrius Rudys.

Apie tai BNS informavo buvęs partijos pirmininkas Julius Panka, kuris šeštadienį išrinktas partijos vicepirmininku.

Į partijos pirmininko postą taip pat kandidatavo buvęs „Klaipėdos naftos“ direktorius Petras Pareigis bei Užupio Respublikos premjeras Sakalas Gorodeckis.

J.Pankos teigimu, suvažiavime taip pat nuspręsta pakeisti partijos pavadinimą į Lietuvių tautininkų sąjungą.

„Taip pat buvo priimta rezoliucija dėl migracijos. Mes nepritariame masinei migracijai, kvotų politikai ir siūlome padėti tiems žmonėms, kurie kenčia nuo karo, jų tėvynėje, o ne daryti kolonizaciją. Priimta rezoliucija ir dėl kitų metų Seimo rinkimų“, - BNS sakė J.Panka.

Anot jo, kol kas nenuspręsta ar ateinančių metų rinkimuose bus jungiamasi su kitomis politinėmis jėgomis.

„Mūsų partija yra atvira bet kokioms deryboms. Mes išreiškiame savo pagrindines programos nuostatas ir jeigu politinėms jėgoms bus pakeliui su tomis nuostatomis, mes galime dalyvauti koalicijoje, ar eiti bendru sąrašu, ar tiesiog po Seimo rinkimų sėkmės atveju formuoti koaliciją. Mes neįvardijame konkrečių politinių jėgų, nesame apsisprendę, bet palikome naujam pirmininkui laisvas rankas“, - kalbėjo J.Panka.

Anot jo, suvažiavime buvo išsakyta pozicija, kad partija Seimo rinkimuose turėtų dalyvauti viena, nes Europoje šiuo metu vyrauja tendencijos, kad tautininkų partijos sulaukia vis daugiau rinkėjų palaikymo.

Seimo rinkimai vyks 2016 metų rudenį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sveikiname

Sveikiname portretas
Tautininkai reikalingi Seime šiais globalizmo laikais, kai niekinamos šeimos vertybės, kai norima sunaikinti tradicines senąsias Europos tautas. Populizmu užsiima dabartinės didžiosios partijos, bet ne tautininkai. Nesusigaudote, tai nerašykite. Ar Jūs nematote, kad didžiausi populistai ir demagogai sėdi miliučių, jakilaičių laidose, neišeina iš TV ekranų. Norisi tikėti, kad Lietuvos žmonės supras, kad tautininkai puoselėja tikrąsias vertybes, kad neišduos ir neparduos nei Lietuvos žemės, nei kalbos, nei šeimos papročių. Kitos valstybės jau balsuoja už tautines partijas.

Pagarba p.Rudžiui

Pagarba p.Rudžiui portretas
tik kažin ar jis išjudins tuos užsigulėjusius "kiaušinius",ponus tautininkus.Šios partijos lyderių(ir narių)metodas-su įkarščiu organizuoti kitus, lieti demagogiją, populizmą, veržtis į pirmasias "liaudies vadų gretas...Tuo jų darbai ir pasibaigia.Skant, sudalyvavome ir užteks
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių