Tautinėms mažumoms – socialdemokratų tūpsnis

Grįžti į straipsnį

socdemonai visuomet ir visais laikais

socdemonai  visuomet ir  visais  laikais   portretas
buvo pederastai........

Anonimas

Anonimas portretas
Kad pas mus tik viena taurinė mažuma tai Karaimai o visos kitos tautinės bendrijos.

taip taip

taip taip portretas
Užsiimkit mokesčių sistema psimokę skandinavijoje, one užsiiminėję visokiais niekais.

o ko galima tiketis

o ko galima tiketis portretas
is rusu okupantu koloborantu .

Pj

Pj portretas
Kokia cia dar per nesamone,ateina arabas i savivaldybe ir kalba savo kalba:)))),jei ponai nezinot-tai lietuvoje valstybine kalba yra LIETUVIU!!!

Visai praras rinkėjus

Visai praras rinkėjus portretas
Jie tikisi, kad tik mažumos už juos ir balsuos, bet mažumos turi savo partijas. Po tokių pareiškimų, liks be balsų visai.

Asta

Asta portretas
Valstybinė kalba yra lietuvių. Taškas. Pas mus nėra tautinių mažumų, o yra tik tautinės bendrijos. O kuri kalba tuose jų minimuose rajonuose vyrauja? Lenkų? Rusų? Nei viena, nei kita, nes tuteišai kalba mišria vietine kalba. Tai kurią ten įteisinti???? Įsikalkit į galvą, politikieriai. Nori vargšiukai į savivaldos rinkimus prasibrauti. O kalbėti žmonės gali įvairiom kalbom. Nedraudžiama

Anonimas

Anonimas portretas
Jus uzimkit tas kas reikia.O ne sprendzia visokias nesamones.Mazuma dauguma.Seime per daug sedi reikia daryt mazuma.Galvokit apie zmoniu geresni uzmokesti.Cia pilstymas is tuscio i kiaura.

NA NA

NA NA  portretas
jei idėją perša apsivogės paluckiukas iš karto asocijuojasi falšas ,______šis anūkėlio pastumdėlis ,seime tik yra pleištu , tarp taikos ir darnos darbų ,,,sėkmės socdemams grąžinti abu paluckiukus anūkėliui atgal ,,,

Taigi

Taigi portretas
Sumauti komunistai vis nori grįžti prie sovietu tvarkos.

ROZE

ROZE portretas
Zmones,ATSIMINKIT Lietuviu TAUTOS "naikintojus".Tokiu lietuviais tikrai negaleciau pavadinti! Kas jie TOKIE? Lietuva ne MEILUZE.JA reikia gerbti ir vykdyti jos istatymus. Atrodo,kad valstybine kalba Lietuvoje yra lietuviu. Ar kitatauciai net savo vietos pavadinimo (kur gyvena) nebesugebes perskaityti lietuviskai. G.Paluckai ir A.Sysai,Lietuva nera jusu NUOSAVYBE,kad JA galetumet "prievartauti" kaip uzsimane!

Galerijos

Daugiau straipsnių