Sveikatos apsaugos viceministre tapo kardiologė G. Šakalytė

  • Teksto dydis:

Sveikatos apsaugos viceministre tapo kardiologė iš Kauno Gintarė Šakalytė.

Kauno klinikose ir Lietuvos sveikatos mokslų universitete iki šiol dirbusi G.Šakalytė bus atsakinga už asmens sveikatos klausimus, BNS sakė ministras Aurelijus Veryga.

Anot jo, ministerijoje G.Šakalytė dirba nuo penktadienio.

„Mes nebuvome labai smarkiai pažįstami, aš ją pasirinkau pirmiausia dėl kompetencijos, dėl to, kad ji gerai išmano asmens sveikatą, turi rimtos administracinio darbo patirties (...). Mes buvome kolegos kaip universiteto žmonės“, – BNS sakė ministras.

Ministro komandoje nuo ketvirtadienio taip pat dirba patarėjas Darius Kazlauskas. Kaip nurodoma ministerijos svetainėje, 2014–2015 metais D.Kazlauskas dirbo Kauno klinikų Ekonomikos ir planavimo tarnybos vadovu, anksčiau jis yra dirbęs bendrovėse „Bm Trada Lietuva“, „Algol Chemicals“, „Nordea Finance Lithuania“, „SEB VB Lizingas“, „Achema“, „Sostena“.

Kaip skelbta, viešųjų ryšių klausimais ministrui patarinėja buvusi Valstybinės ligonių kasos (VLK) Ryšių su visuomene skyriaus vedėja Lina Bušinskaitė-Šriubėnė. Anksčiau ji yra dirbusi žurnaliste, vadovavusi Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos ryšių su visuomene skyriui, 2012 metais buvo socialinės apsaugos ir darbo ministro konservatoriaus Donato Jankausko atstovė spaudai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atsiliepimas "pincete"

Atsiliepimas "pincete" portretas
„2016-11-15, 21:04 | IP: 5.20.77.188 Nepatarciau pas ja lankytis.Ji yra pilna arogancijos ir jai tik pinigai rupi .Jei davei per mazai sekanty syki ,jau nepriima“.

Atsiliepimai

Atsiliepimai portretas
"Dar teko susidurt su Sakalyte,gal ir gera specialiste,bet ko paklausi-to negausi,kazkokia pasikelus "

Sportininkas

Sportininkas portretas
O patarejas Darius Kazlauskas matyt patarines ministerijos darbuotojams kaip reikia keisti darbovietes, nes pakeites "tik" penkias. Puiku!!!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių