Sveikatos apsaugos ministrė vyks į Baltarusiją

  • Teksto dydis:

Sveikatos apsaugos ministrė Rimantė Šalaševičiūtė vyksta vizito į Baltarusiją, kur numato aptarti dvišalio bendradarbiavimo sveikatos apsaugos srityje galimybes.

Ministerija pranešė, kad R.Šalaševičiūtė su delegacija Baltarusijos sveikatos apsaugos ministro Vasilijaus Žarko kvietimu šioje šalyje lankysis antradienį ir trečiadienį.

Minske numatomas susitikimas su ministru V.Žarko ir kitais aukšto rango pareigūnais, Baltarusijos valstybinio medicinos universiteto rektoriumi Anatolijumi Sikorskiu. Ministrės vadovaujama delegacija taip pat lankysis farmacijos įmonėje, žmogaus genetikos, kardiologijos, neurologijos centruose, kitose sveikatos priežiūros įstaigose.

Kartu su ministre į Baltarusiją vyksta sveikatos apsaugos viceministrė Laimutė Vaidelienė, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno klinikų generalinis direktorius Renaldas Jurkevičius, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto prorektorė studijoms Daiva Rastenytė, Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto dekanas Algirdas Utkus, Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Dermatovenerologijos centro direktorė Matilda Bylaitė-Bučinskienė ir ministrės patarėja Jurgita Kinderienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių