Subyrėjo E. Masiulio santuoka: nauja meilė – buvusi padėjėja?

  • Teksto dydis:

„Niekam nelinkėčiau šios situacijos“, – apie savo asmeninį gyvenimą kalbėjo buvęs parlamentaras Eligijus Masiulis, kuris patvirtino, kad Odesoje buvo užfiksuotas su buvusia padėjėja, Klaipėdos liberale Simona Juciene, rašo portalas delfi.lt.

E. Masiulis paklaustas, ar S. Jucienę ir jį sieja romantiški santykiai, stengėsi išsisukti nuo tiesaus atsakymo.

„Delfi“ šaltinių duomenimis, E. Masiulis jau du mėnesius nebegyvena su žmona. Buvęs parlamentaras nenorėjo to patvirtinti, tačiau ir nepaneigė. „Labai sudėtinga situacija mano asmeniniame gyvenime dabar, tikrai niekam nelinkėčiau šios situacijos. Artimiausi žmonės ir aš pats labai stipriai išgyvenu šią situaciją. Labai sudėtingas laikotarpis ir artimiausiems žmonėms, ir man. Jei šaltiniai patikimi – remkitės šaltiniais, – teigė E. Masiulis, o paprašius patvirtinti šaltinių duomenis, pakartojo. – Situacija mano šeimoje labai sudėtinga šiuo metu.“

Su S. Juciene E. Masiulis buvo užfiksuotas Odesoje, džiazo festivalio metu, tačiau jis pabrėžė, kad džiazo komandos ir jo niekas nesieja – jų susitikimas Odesoje esą buvo atsitiktinumas. E. Masiulis, bučiuojantis šviesiaplaukę moterį,  buvo užfiksuotas dar rugsėjį.

Liberalė S. Jucienė pastaruoju metu dirbo Seimo nario Simono Gentvilo padėjėja, tačiau penktadienį nusprendė išeiti iš darbo. 

E. Masiulis Seimo nariu buvo išrinktas keturis kartus nuo 2000 iki 2016. E. Masiulio pavardė iki šiol minima ir „MG Baltic“ byloje, kurioje jam pareikšti kaltinimai, nors jis pats kaltinimus neigia. Prokurorai teigia, kad R. Kurlianskis davė 106 tūkst. kyšį E. Masiuliui už koncernui naudingų sprendimų priėmimą Seime, tačiau jis tai neigia teigdamas, kad rasti pinigai – 90 tūkst. eurų – buvo R. Kurlianskio paskola. „Aš kaip politikas privalėjau bendrauti su įvairiomis grupėmis, todėl ir bendravau su R. Kurlianskiu, jis jokių neteisėtų prašymų nėra pateikęs“, – teismui pareiškė E. Masiulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

petras

petras portretas
garbė jo žmonai, kad paliko šį nevykėlį

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Gal privalėjo bendrauti ne su įvairomis grupėmis, o nusikalstamomis grupuotėmis? Tai gal su šia rūkančia blondine ir buvo pagėręs užfiksuotas?

As netikiu,

As netikiu, portretas
kad ji nutreis.Cia runkeliu mulkinimas,atseit savi teisia savus.Po to Stikliuse aptarineja kaip mulkinami Runkeliai.Niurnbergo procesas greiciau baigesi,kaip Masiulio farsas.Nieko nepasako Jums.
VISI KOMENTARAI 62

Galerijos

Daugiau straipsnių