STT papildomai apklaustas E. Gentvilas: liberalų byla teismą gali pasiekti šiemet

Liberalų sąjūdžio laikinasis pirmininkas Eugenijus Gentvilas penktadienį papildomai apklaustas Specialiųjų tyrimų taryboje (STT) ir jis sako supratęs, kad byla eina į pabaigą.

„Noriu informuoti žiniasklaidą – vakar telefonu buvau pakviestas į STT papildomai apklausai, tai buvau, mane labai nuramino, jokių naujų aplinkybių, tiesiog kažkas buvo davęs parodymus, liudijimus, nori patikslinti tuos liudijimus“, – penktadienio vakarą partijos būstinėje žurnalistams sakė politikas.

Jo teigimu, apklausa truko apie dvi valandas, jis apklaustas kaip liudytojas.

„Aš paklausiau, ar yra šansų šiais metais užbaigti, sako – manome, kad tikrai“, – teigė E. Gentvilas.

Teisėsauga įtaria koncerno „MG Baltic“ viceprezidentui Raimondui Kurlianskiui davus kyšius buvusiam Liberalų  sąjūdžio lyderiui Eligijui Masiuliui, buvusiam jo partiečiui Šarūnui Gustainiui ir Darbo partijai priklausiusiam Vytautui Gapšiui, kad šie veiktų „MG Baltic“ interesų naudai.

Ikiteisminiame tyrime įtarimai dėl piktnaudžiavimo taip pat pateikti narystę Liberalų  sąjūdyje suspendavusiam parlamentarui Gintarui Steponavičiui. Įtarimų dėl prekybos poveikiu ir kyšininkavimo pateikti ir juridiniams asmenims – Liberalų sąjūdžiui bei Darbo partijai. Koncernas „MG Baltic“ įtariamas dėl papirkimo ir prekybos poveikiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

yra

yra portretas
prielaida kad tai u. spec t. statytinis ir soc...demonu biciulis....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių