Socialiniame tinkle – netikros S. Skvernelio paskyros ir melagingos žinios

Socialiniame tinkle „Twitter“ antradienį pastebėta netikra Lietuvos premjero Sauliaus Skvernelio paskyra bei joje skleidžiama melaginga informacija.

„Diplomatinių šaltinių Maskvoje teigimu, buvęs Sovietų Sąjungos prezidentas Michailas Gorbačiovas mirė“, – rašoma jau ištrintoje socialinio tinklo paskyros žinutėje.

Kokiu tikslu ir kas skleidžia melagingą informaciją, prisidengdamas S. Skvernelio vardu, – neaišku.

„Netikrą premjero paskyrą „Twitteryje“ pastebėjome patys, apie ją mums pranešė ir kolegos iš Užsienio reikalų ministerijos. Mes išsyk ėmėmės veiksmų, kad ta paskyra būtų panaikinta.

Prieš keletą dienų netikrą S. Skvernelio paskyrą aptikome ir socialiniame tinkle „Facebook“, ją panaikinti pavyko labai greitai“, – LRT.lt sako premjero patarėjas viešiesiems ryšiams Tomas Beržinskas.

Pasak pašnekovo, galima pastebėti, kad paskyros sekėjų skaičius nuolat didėja, didėja ir sekamųjų skaičius.

„Matyti, kad netikrą paskyrą sukūręs asmuo domisi premjero veikla. Neseniai netikrasis S. Skvernelis „Twitteryje“ pradėjo sekti Estijos ir Latvijos premjerus, su kuriais tikrasis kaip tik buvo šią savaitę susitikęs“, – kalba T. Beržinskas.

Premjero atstovas sako nesantis sąmokslo teorijų gerbėjas, tačiau, jo manymu, tokius veiksmus atliekantys asmenys turi negerų ketinimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

algis

algis portretas
..lansberginiai negali nurimti!!!Senelis tikriausiai nupuso....

Cha cha

Cha cha portretas
Jam taip ir reikia. O ką, jis nemelagis. Prieš visa Lietuva buvo pasakes, kad pensijas didins 40 eurų kiekvienam. O kas gavosi? Vieni tik 7 eurus gavo, kiti biški daugiau po 10 . Tai kam tada meluot , ir žadėt kad kels 40 eurų.

kada

kada portretas
melagiai indeksuosit zmonems normalias pensijas pagal pirkimo galia o gal ir neverti nes isauginom savanaudzius melacius intrigantus ir dar daugiau.....Ambicingas ir arogantiskas zmogus gerbiantis save suprastu bet deja jus ne tokie o elitiniai runkeliai kuriems viskas leidziama arba /do lampocki/....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių