Socialdemokratų štabe – „darbiečiai“ K. Daukšys ir V. Mazuronis

  • Teksto dydis:

Į Socialdemokratų partijos štabą sekmadienio naktį atvyko jų koalicijos partnerės Darbo partijos pirmininkas europarlamentaras Valentinas Mazuronis ir partijos sąrašo lyderis daugiamandatėje apygardoje Kęstutis Daukšys.

„Mes visada apie viską kalbamės“, - žurnalistams sakė V.Mazuronis, paklaustas, ar su socialdemokratais kalbėsis apie galimybes dalyvauti kuriant koaliciją po rinkimų.

Jis teigė, kad socialdemokratai yra pirma partija, kurią lanko „darbiečiai“.

V.Mazuronis neatskleidė, ar aplankys daugiau partijų štabų.

„Matysime. Dar iki ryto žinote, kiek laiko yra?“, - kalbėjo Darbo partijos lyderis

„Rinkimai yra demokratijos šventė ir mes negalime neaplankyti mūsų koalicijos partnerių tokią dieną. Ar tokį rytą“, - pridūrė jis.

Socialdemokratų partija daugiamandatėje apygardoje surinko 15,33 proc. balsų, rodo negalutiniai Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenys. Už „darbiečių“ sąrašą balsavo 5,76 proc. rinkėjų.

Tačiau šie rezultatai iš kiek daugiau nei pusės rinkimų apylinkių, didžiosios dalies didmiesčių apygardų balsavimo rezultatai kol kas nežinomi.

Pernai tapęs Darbo partijos pirmininku V.Mazuronis žadėjo atsistatydinti, jeigu „darbiečiai“ po šių rinkimų netaps stipriausia politine jėga Seime.

Sekmadienio naktį V.Mazuronis sakė savo žodžių neišsižadantis.

„Ir Darbo partija, ir Valentinas Mazuronis daro viską, ką sako. Palaukime iki ryto. Ko aš čia dabar viduryje nakties pulsiu pareiškimus rašyti?“, - kalbėjo „darbiečių“ pirmininkas.

„Aš niekada nieko neatsiimu“, - pridūrė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DJ

DJ  portretas
Marozas jūsų Kydainiai KGB partija žlunga ant akių kartu su kancėrvais ir liberalastais !.

Vladimir

Vladimir portretas
KOKI MULTIFILMO PRIMENA JUMS MAZURONIUS-AŠ ŽINAU O JUS?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių