„Socialdarbiečių“ kandidatai į Seimą: buvęs kariuomenės vadas, buvęs VRK pirmininkas

Lietuvos socialdemokratų darbo partija (LSDDP) patvirtino dalį kandidatų į Seimą, tarp jų – esami ir buvę parlamentarai, buvęs Vyriausiosios rinkimų komisijos vadovas Zenonas Vaigauskas, buvęs Lietuvos kariuomenės vadas Valdas Tutkus.

Dalį kandidatų vienmandatėse apygardose ketvirtadienio vakarą patvirtino nuotoliniu būdu posėdžiavusi LDSSP taryba, pranešė partija.

Seimo Europos reikalų komitetui vadovaujantis partijos vadovas Gediminas Kirkilas keliamas vienmandatėje Fabijoniškių apygardoje, Seimo Užsienio reikalų komiteto pirmininkas Juozas Bernatonis – Justiniškių-Viršuliškių apygardoje Vilniuje.

Vilniuje Senamiesčio-Žvėryno apygardoje kandidatuoja šiuo metu Seimo LSDDP frakcijoje dirbantis buvęs VRK vadovas Z. Vaigauskas, buvęs kariuomenės vadas V. Tutkus keliamas Žirmūnų apygardose.

Tarp vienmandatininkų yra ir žemės ūkio ministras Andrius Palionis, LSDDP frakcijos seniūnas Rimantas Sinkevičius, Seimo nariai Rimantė Šalaševičiūtė, Antanas Vinkus, buvę Seimo nariai Algimantas Matulevičius, Petras Narkevičius, Eduardas Šablinskas, Antanas Valys ir kiti.

„Didžioji dalis iškeltų kandidatų yra politikai, kurie turi patirties, žinomi visuomenei, dirbę Seime ir įgyvendinę gausybę pažadų, manau, dėl jų kompetencijos ir gebėjimų atliepti rinkėjų lūkesčius nekyla abejonių“, – partijos pranešime spaudai cituojamas G. Kirkilas.

Iš viso patvirtinti 23 kandidatai vienmandatėse apygardose, likusią dalį kandidatų LSDDP planuoja tvirtinti birželio pabaigoje vyksiančiame tarybos posėdyje.

Nuo Socialdemokratų partijos atskilę „socialdarbiečiai“ šiuo metu Seime turi 11 atstovų. Partija yra valdančiosios koalicijos narė.

Seimo rinkimai vyks spalio 11 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kirkilio testamentas:

kirkilio testamentas: portretas
Didžioji dalis iškeltų kandidatų yra užkietėję komuniagos, buvę uždraustos KąPiSėS člienai , kurie turi komunistų patirties, liūdnai žinomi visuomenei, "dirbę " Seime ir papylę gausybę pažadų, manau, dėl jų veiklos tikrai nerinksime į Seimą šitų karšinčių bedančių bebrų.

Anonimas

Anonimas portretas
Zmones nerinkite TU SEBU BEBRU I SEIMA JIE TEN VISI RAUNASI TIK DEL GERESNIO GIVENIMO O I TAUTA JIEMS VISIEMS IRA NUSISPJAUTI PRIES RINKIMUS GERAI PAGAVOKITE KA RENKAT!!!!

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Kirkilas savo valdymu nustekeno Lietuvą.Jis pagilino krizę palikęs gilia duobę ekonomikoje,ir dar veržiasi prie lovio.Manu susidėje su jo klanu ne geresni.Žmonės mastykite su kuriuo klanu sieti ateitį .Žinokit ,kad ta propaganda pilanti purvus ant konservatorių yra dirbtinė.Pamatysite po kelių metų kai ištaškytus milijardus reiks gražinti.Mokesčiai bus ne visiems pakeliami.O milijardai ištaškyti,pravalgyti ir į kišenes kai kurių suplaukę.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių