Skundžia R. Karbauskį dėl referentės paišytos partijos simbolikos

Grįžti į straipsnį

Algimontė

Algimontė portretas
Būtina svarstyt griežtoje komisijoje, ar Lietuvoje skraidantys gandrai yra slapta Naisiečių-valstiečių reklama? Kaip suvaržyt tokią reklamą? O kada atskris kregždutės? Ką tos reklamuos?

x

x portretas
Baisu skaityti kiek neapykantos ir pykcio turi konservatoriai. Kaip intrigantu batalionas. I seima renkame kad dirbtu Lietuvai,o ne piautusi tarpusavyje. Baikit rietis ir pulti nekaltus zmones.

Anonimas

Anonimas portretas
Nu nebloga ir sita pasiganyti karbauskiui bet greta geresne isvaizda gal ir lovoje

tomas

tomas portretas
Tai jau gandragalvių ,,Seimas" priėjo liepto galą - toliau eiti nėra kur: vien pataikavimai, padlaižiavimai, valstybės (mokesčių mokėtojų) lėšų švaistymai, žemių grobstymai, nešvarūs santykiai su rusais.

Anonimas

Anonimas portretas
Liberast- piderasai is landzbergines vagiu gaujos nerimsta. Kyla i pavirsiu ju juodi darbai.

Valdžios ,,amžinųjų" valstybininkų

Valdžios ,,amžinųjų" valstybininkų portretas
akcija ,, Žlugdyk Karbauskį ir valstiečių partiją! "tęsiasi.Kokia dar sekanti musė bus verčiama drambliu?Tiesiog šlykštu žiūrėti kaip lygioje vietoje stengiamasi surasti nusikaltimus.Tokie veiksmai galvojantiems žmonėms iš karto aiškūs ir daro tik atvirkščią efektą.Konsliberuoti socdemonai gal laikas jau liautis žeminti save?Jūs, matomai, nežinote kad Tauta, kai ją daknisit, gali mūru stoti ginti savo teisėtai išrinktą seimo daugumą-valstiečius žaliuosius?Nei Venckienės korta, nei kokia kita a'lia sensacija, tikrai nenukreips dėmesio

konservatoriai neturi ką veikti seime ?

konservatoriai neturi ką veikti seime ?  portretas
vien tik skundai ? Kas nuo to pasikeis lietuvaičiams ? Šildymas ar vanduo papigs , o gal kainos parduotuvėje sumažės ? Prašau ištirti ar konservatoriai su liberalais "tinkamai naudoja' mokesčių mokėtojų lėšas ? :)

darbas

darbas  portretas
ar nera rimtu darbu sprendimu kad tokiai bobu pliurpalais laika gaisti kai reikia svaebius klausymus spresti todel ir esame europoje paskutiniai liurbiai gera taktika vagys pasirinko kad ju niekas neliestu gudriai sugalvota kaip zmones klaidinti

Jonas

Jonas portretas
Paprašė lapės ištirti vištidės veiklos skaidrumą

oo.... koks cia padaras

oo.... koks  cia  padaras portretas
prie karbauckio ????

Galerijos

Daugiau straipsnių