Skolų neatsikratantys valstiečiai nebeviešina partijos išlaidų

  • Teksto dydis:

Seimo rinkimų kampaniją į skolą vykdžiusiai Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai (LVŽS) balandį atseikėtos biudžeto dotacijos nepakako skoloms padengti – kreditoriai sulaukė prašymų sulaukti rudens, kol vėl bus skirstomos dotacijos. 

„Valstiečių“ partiją viešųjų ryšių klausimais konsultuojančio Liutauro Ulevičiaus 15min.lt pateiktais duomenimis, po rinkimų partijos skola siekė 787,5 tūkst. eurų. Balandį Vyriausiajai rinkimų komisijai paskirsčius valstybės dotaciją, LVŽS teko 545,7 tūkst. eurų, tad likusi skola turėtų siekti 241,8 tūkst. eurų.

Pasak L. Ulevičiaus, galutinis partijos atsiskaitymas su kreditoriais įvyks tik šių metų rudenį, kai VRK paskirstys valstybės dotaciją už antrąjį pusmetį. Iki šių metų valstiečiai detalias savo išlaidų ataskaitas skelbdavo savo tinklalapyje, tačiau nuo sausio mėnesio tai daryti nustojo. L. Ulevičius šių duomenų 15min.lt nepateikė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

is

is portretas
nuotraukos atrodo ,kad kede priaugo. Reikia veiklos ir dar karta veiklos.

Rugilė

Rugilė portretas
Dar ir taip gerai laikosi VALSTIEČIAI. Skolos tik įrodo, kad LESYKLĖLIŲ jie neturi. Jūs visi esate išrinkti dirbti, o ne skalambinti visokius niekus. Geriau vienykitės darbams, kurių visi laukiame. Per 26 metus taip sugriauti savo Valstybę gali tik sukčiai. VALSTIEČIAMS sveikatos, kantrybės ir sėkmės visuose Jūsų sumanymuose. Permainos gyvybiškai reikalingos.

Rugilė. Dar ir taip gerai VALSIEČIAI laikosi. Kaip maras juo

Rugilė. Dar ir taip gerai VALSIEČIAI laikosi. Kaip maras juo portretas
Rugilė.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių