Skandale dėl nesantuokinio vaiko įklimpęs P. Gražulis iš partijos nesitrauks

Dėl nesantuokinio vaiko skandalo epicentre atsidūręs Seimo narys Petras Gražulis neketina trauktis iš partijos „Tvarka ir teisingumas“.

„Kodėl turiu trauktis? R. Žemaitaitis turi trauktis, man taip atrodo. Aš žinau skyrių nuomonę, su skyrių pirmininkais kalbuosi, jo politika partijos nariai nepatenkinti. Jis tapo tiesiog konservatorių žmogus - skalikas“, - taip į partijos pirmininko Remigijaus Žemaitaičio kalbas apie ketinimus šalinti iš partijos penktadienį reagavo P. Gražulis.

Jis patvirtino, kad šeštadienį važiuos į partijos sąskrydį, bet ar aplankys Palangoje gyvenantį vaiką, neatsakė. „Į Palangą važiuosiu, sąskrydis bus, o kur aš būsiu - tai mano reikalas. Rūpinkitės savimi, o ne manimi, aš pasirūpinsiu visais savais“, - atsakė keblioje situacijoje atsidūręs politikas.

Seime kilo skandalas, kai žiniasklaidoje pasirodė žinia apie tai, kad su palangiške Birute Navickaite Seimo narys P. Gražulis susilaukė nesantuokinio vaiko.

Politikui inkriminuojama ir tai, kad jis esą siūlė moteriai nutraukti nėštumą.

P. Gražulis, kalbėdamas su žurnalistais, sakė padaręs klaidą ir atgailavo. „Taip gavosi, esu neatsakingas, viešai atgailauju“, - sakė su žmona prieš kelerius metus išsiskyręs politikas.

Siūlys stabdyti narystę

Palangoje savaitgalį vyksiančiame partijos „Tvarka ir teisingumas“ valdybos posėdyje bus siūloma laikinai stabdyti į skandalą dėl nesantuokinio vaiko patekusio Seimo nario Petro Gražulio narystę partijoje.

Tai penktadienį žurnalistams Seime sakė partijos „Tvarka ir teisingumas“ pirmininkas Seimo narys Remigijus Žemaitaitis.

„Šeštadienį per partijos sąskrydį vyksiančiame valdyboje ir prezidiumo posėdyje bus tas klausimas iškeltas - bent jau laikinai stabdyti jo narystę partijoje.

Kalbėjausi su kai kurių skyrių pirmininkais, ypač iš moterų sulaukiau tokių raginimų, todėl bus keliamas klausimas dėl jo narystės partijoje stabdymo. Yra gėda tokiam parlamentarui, reikėtų svarstyti, ar vertas toks žmogus būti politikoje“, - sakė R. Žemaitaitis.

Vardindamas P. Gražulio nuodėmes, R. Žemaitaitis sakė, kad vaikelio susilaukusios moters žeminimas tebevyksta, ir esą žinomi faktai, kad P. Gražulis galimai gali turėti ir daugiau nesantuokinių vaikų.

„Žinomas faktas, kad viena moteris yra susilaukusi jo vaiko ir ta dukra šiuo metu gyvena Airijoje“, - sakė R. Žemaitaitis.

Beje, taip sutapo, kad žymiai anksčiau suplanuotas „tvarkiečių“ sąskrydis vyks Palangoje ir jis vadinasi „šeimos sąskrydis“. Todėl R. Žemaitaitis neatmeta galimybės, kad partijos atstovai gali aplankyti nesantuokinę kolegos dukrą ir įteikti dovanų. „Gal partija kokį lauknešėlį įteiks, nes jis neprisideda prie vaiko išlaikymo“, - svarstė R. Žemaitaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

apsimetantiems, kad nesupranta

apsimetantiems, kad nesupranta  portretas
Nuo tada vaiko gimimas skandalas, kai tevas siulo darytis aborta mamai, o jai nesutikus, bando ja smeizti ir nesutinka duoti vaikui pavardes . Ar gi tas vaikutis bus laimingas, kai suzinos, kad toks urodas jos tevas, kuris norejo jos gimimo .

As

As portretas
O nuo kada vaiko gimimas yra skandalas??????

spjauk i ta betvarkes partija

spjauk i ta betvarkes partija portretas
ar nematai ,kad Zemaitaitis nori visai nugirdyti zmones .
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių