Skandalais apipinti valstiečiai vis tiek populiariausi

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
VZS liko populeriausi neziurint lietrycio pastangoms Ozys su Anuku eilini karta parode save.Valstieciai sunkiauseis Lietuvai laikais gelbejo.

Vika

Vika portretas
Ispute dirbtini skandala ir galvoja,kad valstieciai pasidarys nepopuliarus. Tegul konservatoriai nesivercia per galva,balsuociau uz valstiecius ar kita man priimtina partija,tik uz konservatorius - niekada. Tai ju valdymas atvede sali ten,kur dabar esame. Juos teisti reikia. O Karbauskiui ir jo partijai stiprybes,nepasiduokite,kaip sakoma - "suo loja,o karavanas eina". Blogiau,kaip prie konservatoriu buti negali ir nebus. Labai palaikome Karbauski ir jo vyriausybe. Sekmes!

Sigitas

Sigitas portretas
Ar šitą skandalą galima pyginti su 1. Lietuvos geležinkeliu (valstybė valstybėj); 2. su ūrėdais; 3. su naktinėm reformom; ; 4. su Lietuvos laivininkystės sužlugdimų ir taip toliau. Todėl nereikia lyginti pirštą su pirštu. Norima tas blogybes tiesiog panaikinti ir uždaryti lobizmams (ypač kas liečia alkoholis, cigaretės) durys. Bet lobizmas beldžiasi į seimo, vyriausybės, savivaldybių durys. Todėl dabar Lietuvos gyventojams yra aktualu Ar Lietuvos gyventojų tarnautojai nebus paveikti LOBISTŲ.

Užpelkis

Užpelkis portretas
Tie reitingai sulužusio skatiko neverti. Be R. Karbauskio ar V. Matijošaičio jų partijos yra niekas. Žmonės balsuoja ir vertina tuos, kuriuos gerbia. O reitingai yra smegenų plovimas ir manipuliacija žmonėmis.

Sėkmės

Sėkmės portretas
Gretutė kiekvienam žaliukų paveikslėly kaip gėlelė prie atlapo.Maniau jau nuo jos atsiribota.Ach,tiesa,rūbelius stilizuoja kartu su Statkevičium.O gal kartu ir emigruos?Į Įspaniją.Pas Karbauskienę.O dėl reitingų...Tiek socdemai,tiek Darbo partijos,kol valdė,visada pirmaudavo.Todėl ne išimtis ir pažaliavusiiems.Juk prieš akis dar daug laiko ir bus dar visko.Be to,niekas ir nelinki jiems nieko blogo.Duok Dieve,kad viskas tik į gera eitų.i.

virgis

virgis portretas
Tai,kad daugiau nera ka rinkt.Negi rinksi konservatorius ar socdemus su liberalais.Jau matem...

deinis

deinis portretas
Dar vis malonu matyti GRETOS veida , galvojau jau užteks ,bet kur tau ,ačiu o jei rimtai kada galės rimtai dirbti ,nejaugi niekam nerūpi išgrobstyti milijonai ,niekas neatsako ,išvogė milijonus ir dar išeitinės tūkstančiai ,košmar total .

NA NA

NA   NA portretas
o kas be lieka Lietuvos žmonėms ,tik tikėtis ,_______aišku ,kad pasitikėjimas valstiečiais, labai nervina landsberginius ir jų stogą ,,,,26 metus landsberginiai pasikeisdami su socdemais grobstė ir naikino Lietuvos nepriklausomybę ,______dabar esame praskolinti ,išvogti, išsilakstę po Europą ,esama karo zona ,į kurią niekas nenori investuoti ,,,,sėkmės valstiečiams, kelti Lietuvą, gyventi ,,,,

Galerijos

Daugiau straipsnių