Skandalais apipinti valstiečiai vis tiek populiariausi

  • Teksto dydis:

Gyventojų pasitikėjimas valdančiąja Valstiečių ir žaliųjų sąjunga kiek aptirpto, tačiau ši partija toliau išlieka partijų reitingų viršūnėje, rodo naujausia „Vilmorus“ apklausa, kurią skelbia dienraštis „Lietuvos rytas“.

Jeigu rinkimai į Seimą vyktų kitą sekmadienį už šią partiją balsuotų 23,6 proc. respondentų, o sausį jų buvo 25 proc.

Antri pagal populiarumą – opoziciniai Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai, už kuriuos balsą atiduotų 12,1 proc. apklaustųjų (10,4 proc. sausį). Už valdančiąją Lietuvos socialdemokratų partiją balsuotų 9,6 proc. respondentų (9,9 proc.), už opozicinį Liberalų sąjūdį – 4,3 proc. (5 proc.), už Darbo partiją – 3,3 proc. (2 proc.) gyventojų. Už Lietuvos lenkų rinkimų akciją – Krikščioniškų šeimų sąjungą ir „tvarkiečius“ savo balsus atiduotų  po 2,7 proc. (2,2 proc.) gyventojų.

13,1 proc. (sausį - 14,5 proc.) apklausos dalyvių teigė, kad neitų balsuoti, o 20,3 proc. (20,2 proc.) sakė  nežinantys, už ką balsuotų.

Bendrovė „Vilmorus“ reprezentatyvią visuomenės apklausą atliko 2017 metų vasario 10-15 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
VZS liko populeriausi neziurint lietrycio pastangoms Ozys su Anuku eilini karta parode save.Valstieciai sunkiauseis Lietuvai laikais gelbejo.

Vika

Vika portretas
Ispute dirbtini skandala ir galvoja,kad valstieciai pasidarys nepopuliarus. Tegul konservatoriai nesivercia per galva,balsuociau uz valstiecius ar kita man priimtina partija,tik uz konservatorius - niekada. Tai ju valdymas atvede sali ten,kur dabar esame. Juos teisti reikia. O Karbauskiui ir jo partijai stiprybes,nepasiduokite,kaip sakoma - "suo loja,o karavanas eina". Blogiau,kaip prie konservatoriu buti negali ir nebus. Labai palaikome Karbauski ir jo vyriausybe. Sekmes!

Sigitas

Sigitas portretas
Ar šitą skandalą galima pyginti su 1. Lietuvos geležinkeliu (valstybė valstybėj); 2. su ūrėdais; 3. su naktinėm reformom; ; 4. su Lietuvos laivininkystės sužlugdimų ir taip toliau. Todėl nereikia lyginti pirštą su pirštu. Norima tas blogybes tiesiog panaikinti ir uždaryti lobizmams (ypač kas liečia alkoholis, cigaretės) durys. Bet lobizmas beldžiasi į seimo, vyriausybės, savivaldybių durys. Todėl dabar Lietuvos gyventojams yra aktualu Ar Lietuvos gyventojų tarnautojai nebus paveikti LOBISTŲ.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių