A. Širinskienė skundžia Landsbergius: vaikai metami į gatvę už tėvų pažiūras

Grįžti į straipsnį

O

O portretas
Dar neaisku ar tie austejos darzeliai atitinka visas normas.patalyne skalbia tevai saltas vanduo kiemo vaikams zaisti taip pat nera ir t.t.

Anonimas

Anonimas portretas
Ačiū Širinskienei juk turi būti teisybė šioje žemėje!

Egle

Egle portretas
Sirinskiene saunuole kazkas juk turi isjudint ta lizda .

Zelemunčikas

 Zelemunčikas portretas
Šianakt persigalvojau, vis tik Širinskienė gerai daro, kad konservus tvarko. Nepykite, aš jau toks nepastovus esu.

taip

taip portretas
Ant jos pykti jau negalima. Gal galetu padeti daktarai. Ne be reikalo karabasas vaidina apaciu atstova, nes puikiai supranta, kad issilavine zmones uz sita aferista, melagi ir jo pakalikus tikrai nebalsuos.

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl socdemams ir konservatoriams gera gyventi Lietuvoje? Nes jie moka susikurti privilegijas ir jomis naudotis beveik trisdešimt Nepriklausomybės metų. "Pavyzdžiui, privilegijas politikams Vilniaus miesto klinikinės ligoninės filiale, buvusioje "spec. ligoninėje" (Antakalnio g. 124). Čia, pasak ligoninės bei Vilniaus vadovų, lankydavosi parlamentarai, signatarai bei kiti politikai, daugiausia – socialdemokratai ir konservatoriai. Čia šiems vadinamiesiems VIP pacientams buvo atskiras įėjimas, atskiras aptarnavimas. Privilegijuoti asmenys, įtraukti į atskirą kartoteką, į gydymo įstaigą galėdavo patekti ne per paradinį įėjimą, o per pilotus aptarnaujantį Aviacijos centrą. Šio centro medikai be eilės ir aptarnaudavo lietuvišką nomenklatūrą, už gydymą ir paslaugas sumokėdavo ligonių kasos." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

2 Tam gršžusiam....

2 Tam gršžusiam.... portretas
Niekas gi nesiginčija, kad tu atsisveikinsi visiems laikams. Nes gi pabėgsi iš LT. Nors gal ne tas žodis pabėgsi, nes niekas tavęs ir negaudys, kam tu lietuviams reikalingas... Bet kokioj Mauritanijoi gal ir pritapsi. :)) Gerų sapnų, branguti.

Tam gršžusiam....

Tam gršžusiam.... portretas
netriesk vata, karabaso reitingai kritę žemiau plintuso. Po rinkimų atsisveikinsime su kolchozu visiems laikams.

Tam gršžusiam iš viduramžių

Tam gršžusiam iš viduramžių portretas
Netgi jei Karbauskį ir Širinskienė palaikytų tik kremliaus troliai, vis tiek mūsų dauguma, tad ne mums reikia varyt į Rosiją, o jūsų mažuma turi gerai pagalvoti ar ji dar nori gyventi Lietuvoje. Gal keliaukite pas Porošenką, ten galėsite reikštis visa gerkle.

Miau

Miau portretas
Nereikia šaipytis iš Širinskienės!ji drąsi moteris!

Anonimas

Anonimas portretas
kada kas nors pajudins lansberginiu mafija ar taip ir toliau kgbistu lansberginiu mafija skurdins Lietuva,ar pades kas nors Sirinskienei sutvarkyti tuos parazitus.

Grįžta viduramžiai?

Grįžta viduramžiai? portretas
Širinskienę palaiko tik Kremliaus troliai ir visokie nevykėliai, kurie visada pavydi sėkmingesniems, protingesniems už save.Ji turbūt gailisi, kad dabar ne viduramžiai, o tai sudegintų ant laužo visą Landsbergių giminę apšaukusi juos eretikais.Beje,labai įdomu, kaip buvusi teologė pakenčia pagoniškus Karbauskio polinkius? Turbūt čia tinka posakis - meilė akla.

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Kiek teko skaityti- tik su vieno vaiko tėvais sutartis nutraukta, nes tėvams nepatikomokyklos ar darželio tvarka...tai kas prie ko turi taikytis?Jei 1000 tvarka tinka, o vienam -ne?

gerai

gerai portretas
maladec Sirinskiene, tak derzat..

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Jeigu Pūko radiją pakeistume Širinskienės radiju,turėtume šviežias naujienas keliskart per dieną.

kaunietė

kaunietė portretas
Sugebėjimų iš karalienės Mortos neatimsit: ir vaikėzą į vyrus pasiėmė, ir 4 vaikus pagimdė, ir darželų biznį įsuko , ir milijonus IŠ uždirbo.... Gabumų iš tos moters Širinskienė neatima. Esmė varomi iš darželio neįtikusių tėvų vaikai.

Anonimas

Anonimas portretas
landsbergiai jaučiasi nepakaltinami ir grobsto valstybės lėšas ,_______dabar isisuko į pensininkų pajamas ,dar jiems mažai ,kad valstybė remia jų nuosavą biznį, ko neturėtu būti ,anūkėlis seime specialiai destabilizuoja seimo darbą , kelia triukšmus ,knaisiojas po kitų kišeneas o tuo tarpų į savo kraunasi milijonus apvogdami valstybę , vienas dėdulės intrigų paveldėtojas ,o kita žemgrobio duktė , landsbergių aFERŲ junginys veikia prieš Lietuvą .kuo daugiau seimūnų kels anūkėlio aferas į viešumą ,tuo daugiau žmonės isitikins ,kad landsbergio asmeninė gauja ,suburta tik apiplėšti Lietuvą ir jokie jie krikščionys demokratai ,tai teroristinė gauja .

petras

petras portretas
Saunuole sekmes jums geruose darbuose....

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Negi paveldimumas?Labai jau panašu į stribienę.Jei gali skūsk,o jei negali sugalvok.

Ukrainos pažyma

Ukrainos pažyma portretas
karabaso diktatūra įsigali : atgimsta kgb stukačiai, pavlikai morozovai ir davatkos su pionieriškais kaklaraiščiais....

Taip

Taip portretas
Širinskienės polinkis skustis, tai jau sunki liga, genetiškai atėjusi iš Stalino laiku, kai kaimynas kaimyną nepaskundęs, užmigti negalėdavo ir už tai gaudavo dovanų. Artėjame prie Naisių diktatūros.

Ųla

Ųla portretas
Labai gerai kovoja uz skaidru gyvenima.kiek kremliu troliu dirba garbina jauna berniuka milionieriu

Anonimas

Anonimas portretas
Širinskienei protas tikrai pasimaišė,arba Karbauskis susuko galvelę tiek,kad jau nežino net pati ką kalba.Turgaus bobelė ir ta geriau išdėstytų savo mintis,o čia jovalas.Jau tiek tie valstiečiai geručiai,kad dėk prie žaizdos.Atsipeikėk moteriške ką darai. Karbauskis tarnauja rasijai ir visa jo šūtvė pataikauja ruskiams. Nori ir diktatūrą įvesti,kad neskleistu tikruosius faktus apie jo nešvarius darbelius,kad nori kuo daugiau prisigrobti.jo šūkis man man man tik ne kitam.Tai ir reguliuoja savo pakalikams kad rinktu visokias paskalas.Greičiau jį lauk,nes tikrai mus visus į kapus nuvarys pirma laiko. Kur pažadai apie atlyginimo didinimą,mažinamos kainos,mokesčiai už patarnavimus.Tik keliamos kainos viskam.Ar čia galima jais tikėti.O Skvernelis šaltu veidu nepatinka Lietuva važiuok kur nori.Tai tiesiog rasijos nurodymas .juk buves milicininkas .Ar jais visais galima tikėti.Aš nerandu nei vieno visi kaip vienas tik gobšumas,naikinimas mūsų tautos,mūsų niekinimas,žeminimas.Tik ar ilgai

B- tam A+

B- tam A+ portretas
Pabūsiu tuo tavo runkeliu ir nuliūdinsiu tave: ne taip jau lengva žmones šiandiena mulkinti, nebe tie laikai, kai už gautus 3 litus visuomenė balsavo už ką liepta. Tada taip, buvoe runkeliai ir privedėme Lietuvą iki to, kad bene 4/5 žmonių gyvena ant skurdo slenksčio. Bet laikai pasikeitė, žmonės ėmė mąstyti ir neberenka nei tavo mylimų konservatorių, nei kitų tradicinių politbiznierių. Todėl šiandiena ir tvarka gršžta, o ją į čia, nors ir labai sunkiai, stumia Gerbiami Širinskienė, Karbauskis ir kiti išrinktieji. Nebegršį tavo auksinė gadynė

Rasa

Rasa portretas
Nieko nerišlesnio ir liguistai supainioto dar gyvenime neskaičiau, kaip ponios Širinskienės mintys... tai jau liga...

tam ,,,algirdas ,,---, anukeli nesislepk

tam  ,,,algirdas  ,,---, anukeli  nesislepk  portretas
po ,,algirdo,, pseudonimu...

Algirdas

Algirdas portretas
Širinskienę reiketu uz šmeižtą i teismą paduoti. Kita kartą susilaikys nuo kitų žmonių šmeižimo.

ar Širinskienė apsėsta šėtono ?

ar Širinskienė apsėsta šėtono ? portretas
ar apsirūkiusi kanapių, ar užzombinta karbauskio ????

tai[m] --,, ta seimune,,,, o man primena

tai[m] --,, ta  seimune,,,, o man  primena   portretas
sena ozy lansberginy ,kuris savo klases bendrasuoly drauga isdave KGBesnykams ir ilgam patubde uz grotu, arba komsomolca is konservatkgbesnyku gaujos --kuris pagal pazintis tapo partijos pirmininku ir [pries kelis menesius] be pertraukos y savaite kiekviena diena rasinejo ant visu be isimties skundus --gali atsivertes interneto lapus psiskaityt.....ir tik visai nesenai aptilo nes subine pradejo svilt del ,,,,,,ysisavintu,,,, pensininku pinigu,,,...

ta seimūnė

ta seimūnė portretas
man primena vieną sovietinį komjaunuolį kuris savo tėvą įskundė...Ne tiesos ji ieško, o įsivažiavo į aršų bet kieno skundimo maratoną...Gaila.o galėtų dirbti ...

Anonimas

Anonimas portretas
štai ir skirtumas valstybinių ir landsbergių darželiu ,_______mama išreiškė nuomonę apie landsbergius ,yra išmetamas jos vaikas iš darželio ,o jei mama būtu išreiškus nuomonę apie valstybinį darželį ,nukentėtu direktorė arba , imtusi priemonių taisyti padėtį .na nemaitinkit tų landsberginių ,.

NA NA

NA NA  portretas
nežinau ar žmonės neturi kur pinigų dėti ,kad maitina žydų landsbergių dinastiją ,,_______vestu į normalius darželius ,o ne patikėję reklama ,kurią beje ir daro patys landsbergiai save aukštindami ,vaikai kitokie netampa jų darželius lankydami ,tik tėvai labai smarkiai patuština savo pinigines ,sumokėdami landsberginiams už reklamą ,,,sėkmės ,patriotams įdiotams,,,

Tai,,Šaunuolė Širinskienė''

Tai,,Šaunuolė Širinskienė'' portretas
Kaip atrodo,tą komentarą sukurpė pati Širinskienė.Kaip visada,durnai nusišnekėta.O kas tie jos palaikytojai?Protingi tikrai į ją žiūri kaip į nupenėtą kiaulę.Geriausiu atveju.

tam --As+ --pasol nax....j lansbirkine pakerksnute

tam  --As+ --pasol  nax....j lansbirkine  pakerksnute portretas
kiekviena nupirkta -pasamdyta sliundra su ,,,aukstu IQ ,,,,dusia lieja , dergia visus aplink save , neva tautieciai akli kaip kurmiai nieko nemato nieko nezino ,ir klausosi tik Sirinskienes ar lansberginiu kliedesiu...visi zemo IQ, visi pensininkai , pusdurniai kuriems ka sako tuo visi ir tiki ... ....nieko nebuvo nei ,,,NOTABENE,, nei auksiniu saukstu , nei pensininku pinigu nieks nesieja su Mortos aferom , nugais pirdyla ,,,dedule,,,, issiksit su hemorojum visus nufifintus pinigus ....-

Aš+

Aš+ portretas
Beje... Paskaičiau komentarus ir plaukai stojasi. Kaip jumis runkeliais lengva manipuliuoti. Pasakė kažką kažkas ir visi jau tiki. Runkelį pasukti savo pusėj taip paprasta, kas apmy..ti du pirštus. Tereikia tekste paminėti Landsbergį ir pensijų pinigus. Ir še tau runkelis neturintis savo nuomonės, proto ir mąstymo - jų kišenėj. Oj vargas tai Lietuvai ir mums nusimato, kai daugėja tiek kvailų rinkėjų. Galit tik save patys kaltinti, kad blogai gyvenat. Ką renkat, tą ir turit. Blogai tik tai, kad per jus kenčia ir kiti.

Aš+

Aš+ portretas
Kada bus baudžiama už dezinformaciją? Kada už tai bus atsakoma? Aš vietoj Landsbergio duočiau Širinskienę į teismą už šmeižtą ir pasakų sekimą. Turi gi tie gandragalviai kada nors atsakyti už savo žodžius. Nes viskas ką jie pasako būna iš piržto laužta, o visa info apie Karbauskį - pasitvirtina ar būna įrodymų. Žodžiu... Va šitą "ponia" tikrai manau ateity atsakys už kenkimą Lietuvai, dirbant patys žinot kam. Dar ir pensijas susiejo su Mortos mokykla. Oj dezinformacijos"pašaras" pensininkams ir žemo IQ žmonėms.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Jeigu jau kolūkietis sako,kad gluša,tai nori nenori turime tikėti.Artėja visokie rinkimai ruoškimės kovai su rusais,Astravu,vidaus priešais lansbergiais ir ieškokime ką paaukosime,o ką vadais išrinksime ir ažuolų vainikais padabinsime.Pamatysit dar kad kaimynas mokytojas yra priešas kaimynui gydytojui,o kaimynas pensininkas kaimynui darželinukui.Nekalbu jau apie amžinus priešus darbininkus ir valstiečius.

Kęstas

Kęstas portretas
Vagis apvaginėja žmones prikimštame autobuse ir šūkaloja, kad gaudytume vagį. Tai yra šiandieninė Lietuva. Vagys yra greta mūsų, net taikosi į prezidento postą. "Prieš 2016 m. rudenį vykstančius Seimo rinkimus „MG Baltic“ buvo nusitaikęs į keturias partijas – ne tik baudžiamojon atsakomybėn patrauktus liberalus bei darbiečius, bet ir socialdemokratus bei konservatorius. Apie tai viename pokalbyje, kurį slapta užfiksavo pareigūnai, koncerno viceprezidentas R. Kurlianskis užsiminė Lietuvos sveikatos mokslų universiteto rektoriui." Ką šūkaloja pirmasis konservatorių kandidatas į prezidento postą Ušackas? Atspėjote, kad gaudytume rusus, net skirtume tam rusų gaudymui daugiau pinigų, negu reikalauja mūsų įsipareigojimai NATO. Jau daugiau, nei du dešimtmečius rusai mus neva tai puola ir puola, o konservatoriai iš kiekvieno iš mūsų realiai vagia ir vagia. Kiek dar laiko mes būsime tokie patiklūs? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

kolūkietis

kolūkietis portretas
Na ir gluša ta ašarynckienė ;)

Šaunuolė Širinskienė

Šaunuolė Širinskienė portretas
Jeigu ne ji, vagiai, kenkėjai, nešvarūs politikai ir jų halujai jaustūsi Lietuvoje kaip rojuje. Tikra gėda kai pensininkų fondo pinigais vieno iš didžiausių sąjūdininkų anūko žmona plečia savo biznį. ,,Kiaulių akys dūmų nebijo". Bet tikrai negalvojau, kad tokiomis kiaulėmis gali būti skaitanti save neeiline gimine, nariai. Stiprybės Širinskienei ir nepalūžti! Jūs ne tik ginate savo, kaip seimo narės garbę , bet ir stovite mūsų, Lietuvos piliečių, pusėje

teta

teta portretas
nuo neapykantos iki meiles tik zingsnis ane austeja

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Atsakau tam 911 ir neturinčiam kuo bet bandančiam manyti.Visiems nuo visų ligų vaistai vadinami pinigais išrasti senai.Paklauskit Verygis jis pasakys,kad aš teisus,nes taip mano ir visi jo kooegos visų specialybių gydytojai.

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Paskaitau komentarus ir šiurpstu - kaip viskas suabsoliutinama! Jei tu prieš Landsbergių šeimynėlę, reiškia tu vatnykas ir kremliaus agentas! Tai ką, negalima turėti kitokios nuomonės negu pasmirdusios Landsbergių šeimos gerbėjų ir nebūti kremliniu arba vatnyku?! Čia jau diktatūra trenkia! Na, o aš nuoširdžiai ir teisėtai nekenčiu šios šlykščios šeimynėlės!

tam Apsimelavo

tam Apsimelavo  portretas
žinote , tokį kaip tamsta galima tik užjausti , manau jei būtų ir vienas asmuo , jis ne Lietuvos pilietis ir nereikia jo ginti ? Kaip konservatoriška ....šlykštu ir ne tokiems kalbėti apie apsimelavimą .

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Aplamai,tai Širinskienė tinka į darželį auklyte,vaikams užpakaliukus šluostyti.O ji mat kolūkietė su aukšta saviverte,žino,kad beliko pora metų,o po to von,tai mąsto,kad galėtų konkuruoti su Austėja ir ruošia sau vietą,bando pašalinti konkurentę pletkais,kitko nesugalvoja.

To Apsimelavo

To Apsimelavo portretas
O tau ten gerai psichuškėje? Niekas nekriaudžia, nediskriminuoja? Tai džiaukis, kad Austėje ten nepasiekia.

baisiboba

baisiboba portretas
Pamatai - vemt norisi, isgirsti - vidurius susuka, paskaitai...

Ajai , darželis yra remianas iš BIUDŽETO ,

Ajai , darželis yra remianas iš BIUDŽETO ,  portretas
todėl siūlyti eiti kitur , 'darželis ' neturi teisės , nes PAĖMĖ pinigėlius ir valdiškus , ne tik privačius . Na negi taip sunku suvokti ? Ar žmogus gaunantis biudžeto dotaciją jau negali turėti nuomonės ir ją pareikšti ? Kas gali apginti tokį žmogų ? Džiaugiuosi , kad seimo nariai gina žmonių teises ir numatytomis priemonėmis jiems padeda. Jau rašiau , neimate biudžetinių 100 eurų kiekvienam vaikui , tada diktuojate savo sąlygas ir siūlote pasinaudoti kitų darželių paslaugomis . Šiaip tėvai atsako ir rūpinasi vaikų gerove , negi nežinojote ? :))

,,Konservui''

,,Konservui'' portretas
pritariu visiškai.Nepatinka-ieškokis patinkančio.Ir sutinku,kad konservatoriai gyvuotų.Tas ,,konservas'',matyt,tikras konservatorius,tik apsirikęs parašė ne taip.

Aja

Aja portretas
Tiek daug kalbama,kad Landsbergienės darželiai labai brangiai kainuoja.Nesuprantu,ko jaudintis,kad kažkas tuo darželiu nepatenkintas ir pasiūloma iš jo išeiti.Tuo labiau,kad ne vaikas nepasitenkinimą reiškia,o motinėlė.O jeigu tas darželis ir blogas,ir brangus,ko nepaieškojus ir geresnio,ir pigesnio,o ne kelti sumaištį ir iš proto varyti Širinskienę.

Koncervas

Koncervas portretas
Gerai daro Gabio Morta. Juk savaime aišku, kad obuolys nuo obels toli nerieda. Jei tėvai drįsta priešintis Landsbergienės valdžiai tai ir vaikai užaugę nemylės konservų, o to negalime daleisti. Vyt lauk tokių tėvų vaikus. Tegyvuoja konservatoriai.

tam 911 :)

tam 911 :)  portretas
ir aš taip pradedu manyti :)))

Apsimelavo

Apsimelavo portretas
Širinskienė,matyt,savo kadenciją baigs psichiatrinėj,nes juk ji,be abejo,ir naktimis nemiega,galvodama tik apie Landsbergių šeimą.Tiesiog užuojautą reikia reikšti tai nusipenėjusiai moteriškei.Ir ,be to,kiek žinoma,tik viena bobelė nepatenkinta buvo šiuo darželiu,o Širinskienė kalba daugiskaita.Vadinasi,visi karbauskiniai melagiai.

tam KAIP TEN BEBUTU

tam KAIP TEN BEBUTU portretas
gal galite patikslinti ką taip reikšminga Jūsų gyvenimui, be ko praradote gyvenimo džiaugsmą , UŽDRAUDĖ , o gal NUBAUDĖ ar APŠMEIZĖ ? Gal ir aš taip galvočiau , jei išvardintume ? Gal aš nežinau ką man UŽDRAUDĖ ..... ? :) Dabar man labai patinka valdančioji dauguma vien todėl, kad skaičiuoja valstybės biudžetą t.y. mano suneštas lėšas .

yo

yo portretas
karbauskio buldogas jau per ilgai loja , gal serga ?

911

911 portretas
Tai, kad Zelemunui nereikia jokių vaistų. Tie, kurių jam reikėtų dar neišrasti

RoMa

RoMa portretas
Pagarba Agnei Širinskienei

alio zelemnčikai vėl

alio zelemnčikai vėl  portretas
neišgėrei vaistukų , nes pasiklydai tarp seimūnų intrigų ir nesusigaudai kas nuo pirmos dienos, kai išrinkome "ne tuos" , pradėjo skaičiuoti pasijonius , kailinukus ir kas su kuo miega , ypač su kuo "miega "Karbauskis , net žmonos klausė ? :))

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Kolūkietė,intrigų kūrimo meistrė seime tikra nelaimė.Pučia burbulus,kad įrodyti,neva valstiečiai seime dyrpa.O iš tiesų tik pila pamazgas,įrodinėja,kas su kuo ir kada gulėjo.

Koncerviniai

Koncerviniai portretas
Nepajudinami - “savo namuose” daro ką nori, niekas jiems nebaisu

aš manau Širinskienė teisi ,

aš manau Širinskienė teisi ,  portretas
darželiai remiami iš biudžeto ar ne po 100 eurų ? Vadinasi , bet kas, net aš , tuo labiau seimo narė PRIVALO pasirūpinti ir tais , kurie yra dotuojami mūsų visų lėšomis ir Lietuvos piliečiai , o ne metami dėl pažiūrų . Nėra jokio eik kitur jei nepatinka .... Jei Landsbergienės darželis nori savų taisyklių , tai neimk pinigų iš biudžeto ir suma oi kokia nemaža susidaro :) Manau valstybės parama ženkliai prisidėjo prie šeimos turtėjimo . Šiaip manau verslas, remiamas iš biudžeto, neturėtų vadintis privatus .

nekonservas

nekonservas portretas
kiek ant tu lanzperdiu susikaupe puvo,neti Sirinskiene nenukrpstys.bet ir simtai ekskovatoriu nenukas.

Janina

Janina portretas
Kas tie 750 000 EUR,kai Pensijų fondai suteikia 11 MILIJONŲ EUR paskolą Landsbergių verslui.Pensininkai turi"didžiuotis",kad remia tooookįįįįį VERSLĄ....O p.E.Masiulis blogai pristatinėjo programas MG Baltic,kad gavo tik 90000 EUR paskolą,todėl dabar verkia teisme.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Sirinskiene su savo klanu ir profesionalais yra Lietuvos nelaime,.Tik kremliniam to nesuprasti.

Kaunas ,Asmanau tik taip.

Kaunas ,Asmanau tik taip. portretas
O blinda ir kiti vatnikai ar nepastebejote,kad Sirinskiene tik priekabiauja prie sios seimos ,o rezultatu nera.Yra tik kremliniu priekabiavimas.Austeja visus vatniku vaikus lauk is savo istaigu.Nepatinka tegu ieskosi rasijoj.O Sirinskiene lauk is seimo uz parsidaveliskuma.Ir visiem nemastantiem .Pabuskite ir supraskite kas yra kas.

KAIP TEN BEBUTU,

KAIP TEN BEBUTU, portretas
bet jau igriso p.Sirinskienes purvynas konservatoriu atzvilgiu.Nagi, gerbiamoji, nuo to,kad stengiesi kita supurvinti, pati tikrai netampate tyresne.Jusu neapykanta jiems jau ant Jusu kaktos uzrasyta.Pagaliau imkites prasmingu, reiksmingu darbu musu valstybei,o netik DRAUSTI,BAUSTI,SMEIZTI AR PO PRAEITI KAPSTYTIS.Zinokite,jau tokia jusu taktika velniskai ikyrejo.Taisykites,kol dar laikas.

kevisas

kevisas portretas
lansbergiu klanas lietuvos nelaime...

Blinda

Blinda portretas
O vis del to, tai kaip ten su tais 750 000 euru vertes vertybiniais popieriais? Kazkaip uztilo... O gal uztilde? :)

Galerijos

Daugiau straipsnių