A. Širinskienė atsisakė dalyvauti diskusijoje apie VRK dėl E. Jakilaičio

Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) bei „valstiečių“ atstovai atsisakė dalyvauti ketvirtadienį turėjusioje įvykti diskusijoje apie pasitikėjimą rinkimų procedūroms.

VRK ir „valstiečių“ atstovai atsisakė dalyvauti diskusijoje apie visuomenės pasitikėjimą rinkimais

Organizacijų „Žinau, ką renku“, „Baltosios pirštinės“, „Man Ne Dzin“ (LiJOT) ir Atviros Lietuvos fondo organizuotoje diskusijoje turėjo būti kalbama apie pastarųjų dienų skandalus, susijusius su VRK, bei kaip susigrąžinti visuomenės pasitikėjimą rinkimų procedūroms.

Tačiau organizatoriai skelbia, kad tiek VRK pirmininkė Laura Matjošaitytė, tiek ir „valstiečių“ atstovė Agnė Širinskienė nusprendė diskusijoje nedalyvauti.

A. Širinskienė, anot organizatorių, atsisakė dalyvauti, nes diskusijoje dalyvauja žurnalistai Edmundas Jakilaitis ir Rita Miliūtė.

„VŽS atstovė Agnė Širinskienė ką tik pranešė, kad nedalyvaus diskusijoje, nes neva nežinojo, kad diskusijoje dalyvauja R. Miliūtė ir E. Jakilaitis. Kito atstovo į diskusiją LVŽS frakcija nepasiūlė“, - teigiama pranešime.

VRK pirmininkė iš karto po to pranešė, kad yra užimta ir negali dalyvauti.

Pasak organizatorių, kiek anksčiau Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis atsisakė dalyvauti diskusijoje ir pasiūlė atvykti į ekskursiją į Seimą.

„Seimo pirmininko V. Pranckiečio komanda jau anksčiau informavo, kad nemato prasmės dalyvauti šioje diskusijoje, nes viskas jau ir taip aišku, o aktyviam jaunimui siūlo geriau ateiti į ekskursiją po Seimą“, - tikina organizatoriai.

Diskusijoje taip pat turėjo dalyvauti liberalų ir konservatorių lyderiai Eugenijus Gentvilas ir Gabrielius Landsbergis, taip pat žurnalistė Liepa Želnienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SAUNUOLE

SAUNUOLE portretas
Saunuole Sirinskiene kad turi savo nuomone ir nedalyvauja BLEVYZGU laiduose.

nuomonė

nuomonė portretas
kodėl nevyksta auditas LRT,.....juk apmokama iš Lietuvos mokesčių mokėtojų pinigų,žinoma Jakilaitis to nežino,per silpnas finansuose,Lietuvoje už nieką neatsakys,bet demokratinėse valstybėse,baigtusi ne taip gerai,....turėtų atsakyti savo turtu.........gal valstybė ių vakarų pasamdys teisininkus,kad pagaliau pinigų švaistytokjai atsakytų pagal istatymą.......gaila ,kolkas Lietuvoje nėra -N E P R I K L A U S O M O S TEISĖSAUGOS......

Ko ten eit

Ko ten eit portretas
Tik konservoms rūpi kaip turtus susikraut iš valstybės iždo. Tokie gerumo neturi ir netures
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių