Šiaulių aikštę tvarkys valdančiųjų liberalų atstovo įmonė

  • Teksto dydis:

Neatsiejamu Šiaulių simboliu tapusios Saulės laikrodžio aikštės projektavimo ir rangos konkursą laimėjo 589 tūkstančių eurų pasiūlymą pateikusi valdančiųjų liberalų atstovo bendrovė.

 Kaip skelbia „Lietuvos rytas“, liberalo Petro Račkausko įmonė „Račkausko Agrotech" buvo vienintelė pateikusi pasiūlymą konkurse - su bendrove pasirašyta sutartis.

Prieš šį konkursą verslininkas buvo susitikęs kavinėje „Arkos" su Šiaulių miesto administracijos direktoriaus pavaduotoja Giedre Mendoza Herrera. To neneigia ir pati administracijos atstovė, tvirtinusi, jog susitikime nebuvo kalbama apie konkursą, o aptarti partiniai reikalai.

Dienraštis nurodo, kad liberalas su partneriais jau anksčiau yra laimėjęs beveik 0,9 mln. eurų vertės konkursą tiesti gatvę į Bridvaišio ežero pakrantėje esančią poilsiavietę „Sedula". Ši poilsiavietė už Tytuvėnų priklauso tam pačiam P.Račkauskui. Sprendimą skirti ES paramą pasirašė tuometis Susisiekimo ministerijos vadovas liberalas Eligijus Masiulis, dabar įtariamas korupcija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Blinda

Blinda portretas
Siaube siaubeli, partijos bendroves turi. Pacios valdo, pacios perka... Totalus kosmaras....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių