Seimas imasi 9 proc. PVM lengvatos šildymui, apsispręs kitą savaitę

Grįžti į straipsnį

> Chi chi

> Chi chi portretas
Trintukai?man tai cia panasiau i telefoniniu sukciu lygi.:),zemiau zoles.Nu,S.Skvernelis turbut prezidentu bus,o tokia ''pasitikejimo''verta partija dar daug daug metu seime sedes.:) Tiesa pasakius kai kuriems zaliuju parlementarams nuosirdziai patarciau evakuotis i kitas partijas,nes kiti rinkimai i seima bus labai idomus. :)

...

... portretas
PVM priverstinei paslaugai turi būt NULINIS (pirma leiskit norintiems atsijungt, kas čia per baudžiava MOKĖT kiek tie šiluminininkai susigalvoja). Na o kompensacijos PRIVAČIAM turtui išlaikyt - ANTIKONSTITUCINĖS.

Chi chi

Chi chi portretas
Gražiai išdūrė konservus valstiečiai! Tiek metų konservai visus išdūrinėjo, o čia šekit - palaikėt dėl urėdijų mainais į lengvatą, o lengvatą nusukam! Ryškiai net už konservus kietesni trintukai į valdžią atėjo, kikensim dabar visi.

jo

jo portretas
kodel kazkas uz kazka ,nesuprantu jug jie visi turi dirbti lietuvos zmoniu nauda,i cirkas kazkoks

pensininkai

pensininkai portretas
Tai koks lietuvos semunu darbas.Puse metu svarste,dviem menesiam paliko ir vel gincas bus puse metu,jei mes taip butumem dirbe,tai dabar Lietuvos nebutu net zemelapyje,geda klausyti ju ginciu,o gyvenimas ritasi i bedugne.Sildymas daugiabuciuose isvis turetu buti be pvj,nes tai skurdziausiai gyvenanciu,savo darbu sukurusiuLietuvos gerove senjoru namai.

Galerijos

Daugiau straipsnių