Seimo narių atostogos: būti ar nebūti?

Grįžti į straipsnį

Prieš

Prieš  portretas
Daug metų taip pat buvo diskusijos, kodėl seimūnai gauna didžiulę išeitinė išmoka, pagrindinis paaiškinimais, jie neturi oficialių atostogų, tai kaip ir kompensacija. Nematau problemos, lai gauna atostogas, bet nubraukia išeitinė išmoka.

...

... portretas
Jų sutartis - TERMINUOTA, tai JOKIŲ atostogų NEPRIKLAUSO, jie paskui gauna IŠEITINES pašalpas ir - BŪTENT už tas neišnaudotas atostogas. BET - Seimo darbas turi būt NEPERTRAUKIAMAS (be jokių sesijų) - KEISTAI atrodo kai darbų nepabaigę kažkur išsiskirsto. O ir - tokiu atveju reikia apsiribot 1 (VIENA!) kadencija, o ir - vietoj sesijų reikia padaryt Seimo pavasarinį ir rudeninį atnaujinimus (rinkimus drauge su referendumais). Taip kad: 4 metai Seime (jei prieš laiką nebus atšaukti!), pusė metų atostogų ir - VĖL į rinkimus; beje - JOKIŲ rinkiminių sąrašų!

Adelė

Adelė portretas
Atostogauja kada nori. O atostogų neformina, kad gautų kompensacijas už "nepanaudotas" atostogas. Be to per atostogas ir reprezentacinės išlaidos neturėtų priklausyti. Finansiškai niekaip neapsimoka. Čia visa problema.

Galerijos

Daugiau straipsnių