Seimo nario K.Daukšio šeima įklimpo dėl deklaracijų

  • Teksto dydis:

„Darbiečio“ Seimo nario Kęstučio Daukšio žmona Bulgarijoje turėjo nekilnojamojo turto, kurio niekur nedeklaravo, pirmadienį rašo portalas 15min.lt.

Oficialūs Bulgarijos registro dokumentai rodo, jog K.Daukšio žmona Eirida Daukšienė tiesiogiai susijusi su šioje šalyje registruota įmone „Sigita 777“, kurią valdo E.Daukšienė ir Sigutė Makuškienė.

Portalo duomenimis, 2006 metais, K.Daukšiui einant ūkio ministro pareigas, ši bendrovė įsigijo du sklypus Bialos kurorte, prie pat jūros. Už pirkinį, oficialiais duomenimis, „Sigita 777“ sumokėjo 301 tūkst. Bulgarijos levų arba maždaug 154 tūkst. eurų.

Nors K.Daukšiui jau aštuonerius metus galioja prievolė deklaruoti sutuoktinio turtą ir akcijas, žmonos verslas Bulgarijoje nuslėptas tiek kandidatuojant rinkimuose, tiek teikiant oficialias interesų deklaracijas Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai (VTEK).

Politikas teigė apie žmonos verslą žinantis, tačiau teigė, kad žmonos akcijos jau seniai parduotos. Tą patį teigė ir E.Daukšienė, kuri sakė turtą įsigijusi už skolintas lėšas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ajė

Ajė portretas
Ir vėl Darbo partija...Jau seniai aišku,kad į šią partiją nestoja padorūs žmonės.Čia arba tie,kurie iš kitų partijų išpravodinti,arba savo reikalus turintys patvarkyti.Dabar gal tokiais dalinsis su žaliaisiais.

Vubara

Vubara portretas
Pas seimunus tos zmonos tokios "verslininkes" visos... :D

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Oi, kas dabar bus? Sunku atspėti įvykius, ypač jei jie dar tik įvyks ateityje. Šiandieninis Seimas ruošiasi liberalizuoti darbo sąlygas, leisdamas mūsų mylimiems darbdaviams sukurti dar daugiau darbo vietų su dar mažesniu atlyginimu ir dar lengvesniu atleidimu iš darbo. Šios darbo vietos bus dar labiau pigios ir prastos, jos idealiai tiks musulmonams, kurių dauguma yra nebaigę vidurinės. Kad tie musulmonai paskui lakstys su automatais, niekam čia nerūpi, visų pinigai bus ofšoruose, o patys mūsų valdovai - Londone, kaip tas medikas Numavičius - Maximos savininkas. Vokietijoje socialistas Šrioderis padarė tokias reformas, kokias dabar daro mūsų socdemas ponas Butkevičius. Žmonėms refomos Vokietijoje nepatiko, Šrioderis išlėkė iš valdžios. Dabar mūsų socdemų su Butkevičiumi eilė. Jei Butkevičius irgi išlėks iš valdžios, tai kažkas turi užimti jo vietą. Darosi aišku, kodėl mūsų korumpuotas jaunimas prie valdžios taip aršiai lupa pinigus. (mokslas-studijos-ekonomika)
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių