Seimo nariai Lenkijoje pagerbs Smolensko tragedijos aukas

  • Teksto dydis:

Du parlamentarai Lietuvos Seimo vardu sekmadienį Krokuvoje ir Varšuvoje pagerbs prieš šešerius metus Rusijoje žuvusių aukštų Lenkijos pareigūnų atminimą.

Seimo valdyba į Lenkiją komandiravo Seimo vicepirmininką Jaroslavą Narkevičių ir parlamentarą Emanuelį Zingerį.

„Nuo Seimo padėsime gėlių ant prezidento kapo Krokuvoje, Vavelyje, o paskui turime kvietimą į oficialų minėjimą Varšuvoje“, – BNS sakė J.Narkevičius.

Jis teigė nežinąs, kaip pavyks spėti į oficialius Smolensko tragedijos aukų pagerbimo renginius Varšuvoje, neatmetė galimybės, kad savarankiškai nueis prie Prezidentūros atiduoti pagarbos.

2010 metų balandžio 10 dieną Vakarų Rusijos Smolensko oro uoste sudužus lėktuvui Lenkija neteko prezidento Lecho Kaczynskio (Lecho Kačynskio) ir jo sutuoktinės, daugybės kitų žymių politikų, karininkų, mokslininkų, visuomenės veikėjų ir Katynės žudynių aukų artimųjų, vykusių paminėti 70-ųjų Katynės tragedijos metinių. Aviakatastrofos metu iš viso žuvo 96 žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ot ruselis

Ot  ruselis portretas
Vienu ėjimu Lenkams dėjo tokį " MATĄ" ,kad tie lig šiol negali suprasti ,kaip tai įvyko ?

Seniai

Seniai  portretas
buvo aišku -ES išsibarstys. Jau buvo aišku tuomet,kada PRANCŪZAI pasakė LIETUVAI kad Lietuva praleido progą patylėti.TAI KO REIKĖJO LYSTI Į TŪ PONŲ ŠUTVĘ ? Turėjome VYRESNĮ BROLĮ ,bet tik vieną .O kiek JŪ dabar ???

SLAVA PUTINU

SLAVA PUTINU portretas
Štai kaip reikia dirbti :Užkaukazėje ,Padniestrėje ,Kryme ,Ukrainoje ,PRISTEIGĖ NAUJŲ RESPUBLIKŲ ,Europą "prifarširavo" NUSAMDYTAIS " PABĖGĖLIAIS" ....Rusai gali didžiuotis ,turėdami tokį "FIURERY".
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių