Seimo narė A. Bilotaitė išrinkta TS-LKD Klaipėdos sueigos pirmininke

  • Teksto dydis:

Didžiausios opozicinės Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Klaipėdos sueigos vadove išrinkta parlamentarė Agnė Bilotaitė.

Per antradienį vykusius sueigos pirmininko rinkimus jos kandidatūrą palaikė 58 konservatoriai, dabartinio sueigos vadovo Arūno Barbšio – 27.

Birželio 3 dieną A.Bilotaitė išrinkta ir TS-LKD sąrašo lydere Klaipėdos miesto savivaldos rinkimuose bei kandidate į merus pirmą kartą vyksiančiuose tiesioginiuose rinkimuose.

„Džiugu, jog ši pergalė rodo bendražygių pasitikėjimą ir kaip sąrašo lyderei leidžia konstruktyviai dirbti Klaipėdos miesto savivaldos rinkimuose (...). Siekiame, kad TS-LKD gerąja prasme sudrebintų Klaipėdą, ir tikime, kad galima tai padaryti“, – pranešime spaudai teigė A.Bilotaitė.

Savivaldos rinkimai Lietuvoje vyks kitų metų vasarį arba kovą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JKLM

JKLM portretas
sukuosena bando i Tuosenko but panasi, i ta moteriske, kuri nuvare Ukraina, istume i kara, kurios pasisakymai fasistiniai. Tai reikia suprast, kad palaiko ir lygiuojasi su ja, baisesnio pvz negalejo rasti.

Seksas

Seksas portretas
Atrodo nebloga patelė...gulčiau su ja :)

Algirdui

Algirdui portretas
Agnė eina į lygiavertę kovą, o ne populistu ir papirkinėtoju rožėmis ir saldainiais Petru Gražuliu. Klaipėdos rajonas dar nepasirušęs tikrai politinei kovai.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių