Seimo kanceliarija mėgina iš parlamento viešbučio iškraustyti N. Venckienę

Grįžti į straipsnį

Neringa

Neringa portretas
Lietuvoje persekiojama už "baisias piktadarystes", tai kodėl ji negali pagyventi kitoje šalyje? Jos niekas nesaugo, neišleidžia šimtus tūkstančių apsaugai (nors , kaip teigiama, jai yra grasinama). paskaičiuokit, kiek Lietuvai kainuoja išlaikyti "šventą avį" stankūnaitę, ir kiek nuostolių yra dėl Neringos nedalyvavimo posėdžiuose. Ir neužmirškit, kad tą stankūnaitę irgi išlaikome mes visi.Taigi, tegu iškeldina Neringą iš seimūnų bendrabučio, ir apsiramina. Tik kyla klausimų: kokia sveikata Neringos "nokautuoto" policininko, kuris brutualiai užlaužė jai rankas?, kas nustatė, kad Neringa darė mergaitei psichologinį spaudimą? Ar stankūnaitei Neringos padarytas nežymus sveikatos sutrikdymas tikrai buvo padarytas? Na, ką dar galima būtų priskirti Neringos nuodėmėms? Kas žino?

Valys

Valys portretas
Impotentai tam Seime su kancleriu pryšaky. Venckienė piktybiškai ignoruoja savo pareigas, o tie ponai nesugeba atidaryti neteisėtai užimamo būsto ir pagal aktą sukrauti į reikiamą vietą p. Venckienės šmotkių.

Birutė B

Birutė B portretas
O už tą butą moku aš, tu, jis, ji mes visi karu, štai tau ir tautos išrinktieji, daro ką nori, tik ne tautos labui.

Birutė B

Birutė B portretas
O už tą butą moku aš, tu, jis, ji mes visi karu, štai tau ir tautos išrinktieji, daro ką nori, tik ne tautos labui.

v

v portretas
sudo malimas - lietuviskai...

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Kur dingo p.Venckienės gerbėjai? Galėtų Seimo viešbutį perkelti į Čikagą. Neliktų jokios problemos, o ir jų dievaitė turėtų nuosavą būstą. Nereikėų vargšei moterėlei su vaiku vargti ir ieškoti kur prisiglausti.

Ilgai lauke,

Ilgai lauke, portretas
gar palaukit, gerbiama Neringa Venckiene sugris. Juk sake, kad uz menesio, gal pusantro. Jeigu turi ji raktus, vadinasi ir buta, kai reiks, atsirakins. Netrieskit miltais, siknos uzsiklijuos.

jo

jo portretas
tai negi teisininkų neturi seimo kancleris? dar pavasarį reikėjoiškelti.išvis kaip ji gavo bendrabutį tą, jei iš tolimesnių miestų yra negavusių?

arvys

arvys portretas
pagaliau abieju pusiu vadeivu nera Lietuvoje ir taip pasirode viskas ramu ir gera.nes sita isgalvota istorija labai pakenke visai saliai,bet tikiuosi kaltininkai anksciau ar veliau atsiims uz savo niekingus darbus,o zmones uzmirs sita apsurdiska tiek zmoniu givybiu nusinesusia istorija.

kauno duobė

kauno duobė portretas
Tai kur gyvens? Patvory? :D

socialistas

socialistas portretas
Niekas negali sutvarkyt patvorio bobos...

nu

nu portretas
Kam ją kraustytis,jei jos ten nėra,rasot ir nusirasot,sekmės Venskienei.

Galerijos

Daugiau straipsnių