Seimo kanceliarija mėgina iš parlamento viešbučio iškraustyti N. Venckienę

  • Teksto dydis:

Seimo kancleris Jonas Milerius kreipėsi į N.Venckienės bendražygius su prašymu iš buto Seimo viešbutyje išvežti politikės daiktus

Seimo kanceliarija siekia iš parlamento viešbučio Gedimino prospekte Vilniuje iškraustyti keletą mėnesių Seime nesirodančią "Drąsos kelio" partijos frakcijos seniūnę Neringą Venckienę.

Seimo kancleris Jonas Milerius kreipėsi į N.Venckienės bendražygius su prašymu iš buto Seimo viešbutyje išvežti politikės daiktus, pranešė "Info TV".

Buto reikia pavasarį į parlamentą išrinktam socialdemokratui Kaziui Grybauskui. Jis iki šiol į darbą Vilniuje kasdien važiuoja iš Ukmergės.

"Tai situacija, kurios per 23 metų parlamentarizmo istoriją nebuvo (...) Bandome priimti sprendimus, kaip būtų galima atlaisvinti tuos kambarius", - sakė Seimo pirmininkas Vydas Gedvilas.

J.Milerius tvirtino, kad raktus nuo buto turi N.Venckienė, o kanceliarijos darbuotojams laužtis į jį būtų nekorektiška.

"Ji jokių pažeidimų dėl buto nedaro. Vienašališkai į butą įeiti būtų nekorektiška", - sakė kancleris.

N.Venckienė Seime nesirodo nuo balandžio, kai Seimas panaikino jos teisinį imunitetą. Gegužės 9 dieną buvo paskelbta jos paieška.

Šiaulių apygardos prokuratūra siekia N.Venckienę apklausti. Prokurorai pernai spalį N.Venckienei pateikė įtarimus pagal šešis Baudžiamojo kodekso straipsnius. Įtariama, kad ji prieš dvejus metus Panevėžio miesto apylinkės teismo patalpose viešai užgauliai pažemino teismą, nevykdė 2011 metų gruodį priimto Kėdainių teismo sprendimo skubiai perduoti brolio dukrą motinai Laimutei Stankūnaitei, praėjusių metų gegužę trukdė antstolei vykdyti teismo sprendimą, piktnaudžiavo vaiko atstovo teisėmis psichiškai gniuždydama vaiką ir panaudodama fizinį smurtą pasipriešino policijos pareigūnui, o perduodant vaiką jo motinai sukėlė nežymų sveikatos sutrikdymą.

Praėjusią savaitę pasirodė pranešimų, kad N.Venckienė nuo teisėsaugos slaptosi JAV, Čikagoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neringa

Neringa portretas
Lietuvoje persekiojama už "baisias piktadarystes", tai kodėl ji negali pagyventi kitoje šalyje? Jos niekas nesaugo, neišleidžia šimtus tūkstančių apsaugai (nors , kaip teigiama, jai yra grasinama). paskaičiuokit, kiek Lietuvai kainuoja išlaikyti "šventą avį" stankūnaitę, ir kiek nuostolių yra dėl Neringos nedalyvavimo posėdžiuose. Ir neužmirškit, kad tą stankūnaitę irgi išlaikome mes visi.Taigi, tegu iškeldina Neringą iš seimūnų bendrabučio, ir apsiramina. Tik kyla klausimų: kokia sveikata Neringos "nokautuoto" policininko, kuris brutualiai užlaužė jai rankas?, kas nustatė, kad Neringa darė mergaitei psichologinį spaudimą? Ar stankūnaitei Neringos padarytas nežymus sveikatos sutrikdymas tikrai buvo padarytas? Na, ką dar galima būtų priskirti Neringos nuodėmėms? Kas žino?

Valys

Valys portretas
Impotentai tam Seime su kancleriu pryšaky. Venckienė piktybiškai ignoruoja savo pareigas, o tie ponai nesugeba atidaryti neteisėtai užimamo būsto ir pagal aktą sukrauti į reikiamą vietą p. Venckienės šmotkių.

Birutė B

Birutė B portretas
O už tą butą moku aš, tu, jis, ji mes visi karu, štai tau ir tautos išrinktieji, daro ką nori, tik ne tautos labui.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių