Seime susitarta kurti neįgaliesiems įsidarbinti palankią aplinką

Grįžti į straipsnį

mortas

mortas portretas
Uztat imonems labai naudinga jie to tik ir laukia,nes jie jau seniai bendradarbiauja su darbo birza tais klausimais,vienu metu krustelejo kai kurias imoneles tai nepatenkintu buvo daug,o kaip galima prarast tiek privelegiju,o darbus padarys sveiki dirbdami po darbo ir sestadieniais ,sekmadieniais

Anonimas

Anonimas portretas
Pati turiu negalią , bet matau, kad 40 ar 35 procentus darbingas žmogus galvoja, kad jis turi gauti tokį pat atlygį kaip ir sveikas, nors darbo jis padaro žymiai mažiau, dažniau serga, daugiau atostogauja.. Socialinės įmonės turi įkurti jiems darbo vietas, pritaikant pagal žmogaus negalią, duoti lankstų darbo grafiką, atostogas tada, kada jie nori......Kitaip jie garsiai rėkia, kad juos diskriminuoja. Jie pridaro broko, laksto iš darbovietės į darbovietę.Kai yra daug darbo jie ima biuletenius. Iš visų įmonėje dirbančių neįgalių žmonių, tik 20 procentų yra tvarkingai dirbantys.. Kiti amžinai pikti ir reikalaujantys išskirtinių sąlygų. O per pilnatį tai aplamai košmaras. Kuo daugiau ateina dirbti neįgalių žmonių, tuo daugiau pabėga sveikų, nes su neįgaliais labai sunku dirbti ir vadovams ir sveikiems.Kadangi dirba keli neprigirdintys, visą dieną visi rėkia, nes to reikalauja neprigirdintys, jie nori girdėti viską kas įmonėje vyksta. Aš pareinu iš darbo kaip iš beprotnamio.

Vadakste

Vadakste portretas
Jo neigalieji gales set, ravet , krovinius nest , kraut, o sveikieji eis i darbo birzas. Pamenu mes dar buvome paaugles taip pat dirbome , krovem , nesem ir dirbom nuo vaikystes , tik deja musu pensininku niekas negerbia,Su gaunama pensijike ne ka pamandravosi. O gal dardaviams yra kokia nauda idarbint neigalu nei sveika.Tegul dirba neigalieji nepavydziu , tik nereikia pamirsti ir sveikuosius.Duot zmonems uzdirbt , kad galetu pragyvt dirbdamas , o ne egzistuot juk mes ES sajungoj.

O

O portretas
kada sukurs palankią ar bent pakenčiamą aplinką įsidarbinti penkiasdešimtmečiams, apie vyresnius nebekalbant?

Kaunjetis

Kaunjetis portretas
Grieiciau naikintu tas soc.imones ten ivalidu naudojasi o tos imones vagia eur.ten viskas klastuojama ir visi europos eur. Tenka tu imonou ikurejsm .!

Anonimas

Anonimas portretas
Labai smagu kad taip butu nes neigalu zmogu laiko beverciu o jis toksai pat zmogus

O čia

O čia portretas
Tai jau be reikalo. Nebent steigti, kaip sovietmečiu, atskiras neįgaliųjų gamyklas ir ten, jei yra tokio darbo, juos įdarbinti. Galimas tik toks sprendimas

Galerijos

Daugiau straipsnių