Seimas patvirtino 2018 metų biudžetą

Grįžti į straipsnį

Dagys teisingai sako

Dagys teisingai sako portretas
pensininku saskaita gyvena Sodros veltedziai .

Aš portretas
Kas per žmonės ten sėdi? Jų vieta ne ten, korupcija, kyšininkavimai, draudimai, baudos, visur negatyvus elgesys žmonėms. Kokio velnio ir kas išrinko juos, tik męs. Skaudu ir šlykštu tokioje mažoje valstybėje patys savus baigia išvyt arba likusius suryt.

Heras

Heras portretas
Visi atsisako mato paslaugų nes tai Jankių verslas o tie parsidavė aiškiai valdžios manokescius pasaulio kraugiariams mokės du procentus Vyt tokia valdžia iš kur jie ims pinigus kai rusų tranzitas uždaromas per Lietuvą jokio verslo nebelieka laivai per uostą plauks tiesiai i Rusija traukiniai ši Baltarusijos nafta vaziuos aplenkdami Lietuva o Briuselis nutraukė visas dotacijas ir pašalpas Lietuvai

Thom

Thom portretas
"„Svarbus faktas, kad tai pirmas nedeficitinis biudžetas po Nepriklausomybės atkūrimo, o socialinei atskirčiai mažinti skiriama papildomai 600 mln. eurų“, – antradienį Seimui pradėjus paskutinį 2018 metų biudžeto svarstymą sakė Vilius Šapoka." ir paskutinės dvi pastraipos: "2018 metais valstybės pajamos turėtų siekti 9,071 mlrd. eurų (įskaitant beveik 2,304 mlrd. eurų Europos Sąjungos ir kitos tarptautinės finansinės paramos lėšų), išlaidos – 9,558 mlrd. eurų (2,101 mlrd. eurų). Valstybės biudžetas kitąmet numatomas deficitinis, o socialinio draudimo ir savivaldos biudžetai – pertekliniai." Tai reiškia ar su deficitu, ar be jo.Jei pajamos apie 9 mlrd. o išlaidos apie 9,5 mlrd.Tai kur če nedeficitas???

tiesa

tiesa portretas
vadinasi sie metai buvo gaidiski o kiti bus tikrai suniski

Galerijos

Daugiau straipsnių