Seimas įpareigojo Vyriausybę skleisti informaciją visuomenei apie referendumą

Grįžti į straipsnį

balsadeze

balsadeze portretas
norint issilaikyti dabartiniams valdzioje,reikia balsu,o ju yra uz ' kardono' bus dvigubi,bus ir balsu del valdzios .

Palaikau 1000% Dr. Ramanauska..

Palaikau 1000% Dr. Ramanauska.. portretas
Viskas isaiskinta p. Dr. Ramanausko komentare ir aplamai JIS rase ir anksciau TIESA ,del dvigubos pilietybes.Bet musu Valstybininkai kurti......Juk sitiek priima kitatauciu,o lietuvius isveja ! Kam tai palanku..manau zinom ir suprantam. Gyvenu Kaune,bet as UZ dviguba,kur tikri lietuviai,ju proproproseneliai. Tai igimta ,ir niekas is ju negali atimti. Aciukas. Dr. Ramanauskui...

...

... portretas
CHE: "Seimas atmetė konservatoriaus Jurgio Razmos siūlymą įpareigoti referendumo svarbą aiškinti Teisingumo ministeriją" - LABAI simboliška, dviguboje pilietybėje JOKIO teisingumo NĖRA. (jie ant mūsų skersą padėjo, prisiekė svetimiems, o mes ir toliau turim tokiais IŠDAVIKAIS tikėt?.. KIEK kartų galima Lietuvą išduot? )

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Matau, kad BNS užsiima ŠLYKŠČIAUSIU melu, nes teigia: "Šiuo metu Konstitucija numato, kad išskyrus įstatymo numatytus atskirus atvejus, niekas negali būti kartu Lietuvos ir kitos valstybės pilietis.". Gal keistai atrodo mano toks kaltinimas, kai taip yra parašyta LR Konstitucijos 12-o straipsnio 2-oje dalyje? Ne, nekeistai, nes BNS , kaip ir LR KT, kaip ir SEIMAS pamiršta LR Konstitucijos 12-o straipsnio 1-mą dalį. O tai reiškia IŠKRAIPO Konstitucij iš esmės. Tai kgbistinis niekšų metodas. Ar neaišku jums BNS idiotai? Kaip Jūs idiotai cituodami antrą dalį galite pamiršti 1-ma dalį? Pasakykite idiotai, kaip taip atsitiko? Nemokate skaityti ir suprasti Konstitucijos? Nemanau, manau veikiate prieš Lietuvos valstybę, jos žmonių konstitucines teises. Štai kas Jūs esate.

Anonimas

Anonimas portretas
Pilietis...o kur balsavimas dėl seimo narių skaičiaus sumažinimo....iki 101, pamiršote..tada nafik iš viso neisiu balsuoti.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Raudonas slykstu

ALGIS

ALGIS portretas
Lietuvos lietuviai, būkime budrūs NE LIETUVOS IŠDAVIKAMS .

Galerijos

Daugiau straipsnių