Seimas nori mažinti pilietybės referendumo kartelę

Grįžti į straipsnį

KONSTITUCIJA

KONSTITUCIJA portretas
Taigi, ir vėl: "Lietuvos valstybė yra nepriklausoma demokratinė respublika" (K.1str.), o demokratija REIŠKIA daugumos valdžią; bandymai teigt kad "sprendimas (...) priimamas, jeigu referendume tam pritaria ne mažiau kaip du penktadaliai rinkimų teisę turinčių piliečių" tai TOLYGU įtvirtinti mažumos diktatūrą visai Tautai (dabar sutikus su 2/5 norma, paskui nesunku išvis tos normos atsisakyt). O juk ŽINOM: "Niekas negali varžyti ar riboti Tautos suvereniteto, savintis visai Tautai priklausančių suverenių galių" (K.3str.1d.); mums gi NORIMA primest kad Tautos mažuma nulemtų visos Tautos gyvenimą, o tai TOLYGU siekiams paneigt visą Konstituciją, ir pirmiausia - Jos 1 straipsnį. Dabar Konstitucija TEIGIA: "Išskyrus įstatymo numatytus atskirus atvejus, niekas negali būti kartu Lietuvos Respublikos ir kitos valstybės pilietis" (K.12str.2d.), dabar SIEKIAMA pilietybės sąvoką IŠPLAUTI, leist piliečiais būt IR tiems, kurie SĄMONINGAI prisiekė svetimiems; už ką R.Paksas apkaltintas buvo?

Rapolas

Rapolas portretas
Jokiu karteliu mazinimo ir jokiu dvigubu pilietybiu.

ALGIS

ALGIS portretas
KAS GALI PANEIGTI , KAD UŽSIENIO TURČIAI NENUPIRKO SEIMO SU JO PIRMININKU PRIEŠAKYJE, matėme , kad tai sėkmingai darė MG BALTIC , tai pasityčiojimas iš KONSTITUCIJOS IR LIETUVOS GYVENTOJŲ .

Darkyti

Darkyti portretas
Konstituciją niekam nevalia.Kažką joje keisti ir spręsti teisę turi tik Tauta!

reforma

reforma portretas
matyt ten nera tokiu kurie ta pacia konstitucija skaite todel ir gaunasi tokia beda

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Reiktų referendumo,kad išimties tvarka tiems stumiantiems į Lietuvos teritorijos išnykimo procesą,grąžinti vienam kartui mirties bausmę, ir juos viešai pakarti.

Galerijos

Daugiau straipsnių